Deti na svadbe: Prezradíme ti, ako si ju užiť aj s tými najmenšími

Deti na svadbe: Prezradíme ti, ako si ju užiť aj s tými najmenšími
  • 14.10.2018
  • Beáta Hnátová

Máte aj vy v rodine deti, ktoré budú medzi vašimi svadobnými hosťami? Zvažovali ste, či ich pozvať, pretože si nie ste istí, či to títo drobcovia vydržia? Pripravte všetko tak, aby nechceli odísť! Skúste im prichystať detský balíček ako milú pozornosť a určite si ich získate. Čo by takýto balíček mohol obsahovať, sa dozviete práve tu. :-)

Odporúčame: Balíček prvej pomoci pre družičky: Malý košík, no veľká záchrana?

malé družičky a družbovia

Zdroj: Shutterstock®

Zdroj foto: pinterest.com

Darček na privítanie

Aj keď sa v každom z nás skrýva dieťa, teraz hovoríme naozaj o tých najmenších. V prípade, že ste sa rozhodli pozvať ako svojich svadobných hostí kompletnú rodinu s malými deťmi, vytvorte podmienky na skvelú zábavu pre každého člena rodiny. Skúste sa zamyslieť, čo by potešilo vás, ak by ste sa ako dieťa zúčastnili takejto svadby a my veríme, že sa do detského vkusu trafíte. Veď každý z nás raz bol dieťaťom a vie najlepšie, čo mu vyčarilo úsmev na tvári.

Pozri aj: Bude z teba družička na svadbe? Tieto trendy nesmieš vynechať!

darčeky pre deti

Zdroj: Shutterstock®

Niečo na zjedenie

Ak váhate, čo by sa mohlo deťom páčiť, prinášame zopár tipov. Skúste začať niečím, na čom si aj pochutia. Deti zbožňujú pestrofarebné veci hravých tvarov.

Ulahodíte im napríklad cukríkmi, lízankami či sladkými žuvačkami, po ktorých sa len tak zapráši. Ak však nechcete podporovať deti v kŕmení cukrom, môžete skúsiť slanú alternatívu. Určite nepohrdnú tyčinkami či pukancami. Veď kto ich nemá rád?

hry pre deti

Zdroj: Shutterstock®

Zdroj foto: pinterest.com

Niečo na zábavu

Aby ste detičky len nevykrmovali, ale pomohli ste im aj skrátiť chvíľu, skúste priložiť niečo, čím ich zamestnáte. Na výber máte napríklad z množstva maľovaniek alebo hlavolamov, ktoré môžu jednoducho vyriešiť. Nezabudnite im, samozrejme, priložiť ani čisté papiere a potrebné ceruzky či farbičky, ktorými môžu nakresliť, čo len chcú. Prirodzene, rátajte aj s tým, že ich po nejakom čase otupia a dajte dospelým k dispozícii strúhadlo. Aby ste podporili detskú súťaživosť, môžete pre nich vyhlásiť súťaž o najkrajší svadobný obrázok.

Odporúčame: Tematická svadobná výzdoba: Aj tvoja svadba môže byť výnimočná!

detský bublifuk

Zdroj: Shutterstock®

Niečo na romantickú atmosféru

Najkrajšou časťou balíčka však môže byť niečo, čím sa aj ony môžu zapojiť do vašej svadobnej hostiny a vyčarovať romantickú atmosféru. Skúste im doň priložiť bublifuk alebo konfety, ktoré sa im postarajú o zábavu. Detičky tak môžu fúkať bubliny počas vášho svadobného tanca alebo rozhadzovať konfety po obrade.

Staviť môžete aj na istotu v podobe balónov, ktoré im rodičia pomôžu nafúkať alebo ich necháte naplniť héliom a nestratíte tak svojich drobcov z očí. Ich detská radosť a úsmev na tvári však budú pre vás najväčšou odmenou.

Pozri aj: Šéf a kolegovia na svadbe: Rozlúštili sme večnú dilemu snúbencov

konfety na svadbe

Zdroj: Shutterstock®

Zdroj foto: pinterest.com

- Anketa

MALI STE ALEBO BUDETE MAŤ MALÉ DETI NA SVADBE?

Odpovedalo 91 ľudí  

Áno, bez nich si to tam nevieme predstaviť.
100%
Nie, deti na svadbu nepatria.
0%

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

1 komentár

Kristína Sekeráková 05.04.21 15:36

KS
karma
133.00

Deti na svadbe určite treba nejako zabaviť, veľmi dobrou voľbou sú podľa mňa omaľovánky alebo bublifuky :-)

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní