Billie Eilish - Bad Guy: Celotelový workout s úžasnou choreografiou!

Billie Eilish - Bad Guy: Celotelový workout s úžasnou choreografiou!

Vraví sa, že na to, aby sme pri cvičení podali čo najlepší výkon, je potrebné sa správne namotivovať. Niekomu pomáha pohľad do zrkadla a hlavne pohľad na faldíky, iní nedajú dopustiť na motivačnú hudbu. A takou motivačnou hudbou môžu byť aj moderné rytmické piesne, ktoré počúvame stále dookola. Počujeme ich v rádiu, púšťame si ich sami cez rôzne aplikácie a popritom si robíme vlastné domáce karaoke.

Čo by ste však povedali na intenzívny niekoľko-minútový tréning, vďaka ktorému si dáte do tela, poriadne sa zapotíte a pritom ešte aj vyformujete postavu? Ak ste za takýto tréning, tak si pustite nasledujúce video s celotelovým workoutom, ktorý vás príjemne naladí a ešte k tomu aj pomôže v boji za zvodnými krivkami. Je neuveriteľné, ale aj niekoľko minút intenzívneho cvičenia vám dokáže spevniť pokožku na tele, posilniť svaly a vyformovať postavu. Tak poďte do toho!

Pozri aj: Najlepšie cviky na ramená bez činiek: Vlastná váha ťa dostane do formy!

Celotelový workout podľa MadFit!

Len 7 cvikov vás delí od krásnej postavy ako lusk. Počas 3 minút, čo je dĺžka samotného songu od Billie Eilish, si precvičíte celé svoje telo. Čo je na tom pozitívne, tak cvičenie vám nezaberie množstvo vášho voľného času.

Celé cvičenie je zostavené fitness trénerkou a výživovou poradkyňou, ktorá presedlala na zdravý životný štýl už pred niekoľkými rokmi. Okrem cvičenia dbá aj na zdravú stravu, ktorá je rovnako základom úspechu pri formovaní postavy. Tak sa namotivujte aj vy a zacvičte si spolu s nami. Aj keď nám možno tento rok nebude dopriata dovolenka (kvôli vírusu), postavu v sukničkách a mini šatách budeme ukazovať počas celého leta. Idete do toho?

Zaujme ťa: Rýchly spôsob, ako sa zbaviť tuku na tele: Skús osvedčený HIIT tréning


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní