Paul Rudd odhalil tajomstvo svojho mladistvého vzhľadu! Je to vďaka jednému zvyku

Paul Rudd odhalil tajomstvo svojho mladistvého vzhľadu! Je to vďaka jednému zvyku
  • 01.02.2023
  • Michaela Kožáková

Americký herec Paul Rudd, ktorého si môžete pamätať z filmov ako Ant-Man, Cvokár od vedľa, Divoká jazda či vďaka úlohe v seriáli Priatelia, prezradil, čo sa skrýva za jeho mladistvým vzhľadom. Zdá sa, že Paul od svojich hereckých začiatkov v 90. rokoch vôbec nezostarol.

Estetické vylepšenia a chirurgické zákroky to nie sú. A dokonca to nie sú ani pravidelné návštevy v kozmetickom salóne či drastická diéta. Herec, ktorý, vyzerá tak, že vzdoruje času, prezradil svoje zdravotné praktiky, vďaka ktorým vyzerá mlado a neuveriteľne fit.

Jedným zo zvykov, ktorý Paul považuje za najprospešnejší je spánok: „Najdôležitejšou súčasťou tréningu je spánok. Ľudia si nastavia budík a potom štyri hodiny spia a vstanú, aby mohli trénovať. A to je nesprávne," Herec, ktorý v júli 2015 získal hviezdu na Hollywoodskom chodníku slávy, si myslí, že dostatočný a kvalitný spánok je hlavným kľúčom k udržaniu mladistvej žiary.

Neprehliadni: Svet opustila Wednesday Addams z prvého seriálu o Addamsovcoch. Herečka utrpela masívnu mozgovú príhodu

Paul

Zdroj: INSTAGRAM/marvelstudios

Paulova denná rutina

Paul sa tiež podelil o to, ako vyzerá jeho každodenná rutina. Predtým, ako si dopraje výdatné raňajky, pustí sa do kardio cvičenia a povzbudí sa šálkou kávy. Pokiaľ ide o stravu, herec každý deň jedáva vajcia spolu s poriadnou porciou lososa. Ako dopoludňajšie občerstvenie si dáva proteínový kokteil a hrsť mandlí. Na obed jedáva šalát so sladkými zemiakmi alebo ryžou. Popoludní vypije ďalší proteínový kokteil a zje niekoľko vlašských orechov. Na večeru máva mäso s množstvom zeleniny.

Paul odhalil, že musel naozaj tvrdo pracovať, aby sa dostal do formy pre nový film Ant-Man Quantumania, ktorý bude mať svetovú premiéru 17. februára. Príprava na túto rolu zahŕňala súkromných trénerov, prísny dietný plán – vrátane vylúčenia cukrov, ako aj vytvorenie rutiny.

Paul sa však priznal, že nebol sám so sebou spokojný a natáčanie filmu nebolo jediným dôvodom, prečo chcel niečo spraviť so svojím výzorom. 53-ročný herec sa cítil nervózny, podráždený a bez nálady. Preto sa rozhodol dať sa na zdravý spôsob života. A urobil veľmi dobre. Bol totižto  vymenovaný za najnovšiu hviezdu časopisu zameraného na zdravie s názvom Men's Health. V roku 2021, vo veku 52 rokov, bol tiež korunovaný za najsexi muža na svete.

Paul Rudd

Zdroj: INSTAGRAM/antmanofficial

Paul

Zdroj: INSTAGRAM/itzpaul_rudd

Zdroj foto: úvodná koláž - INSTAGRAM/detodounpocofm, INSTAGRAM/paul_rudd_fans

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní