Reese Witherspoon nemá ďaleko od 50-tky, no telo má ako dvadsiatnička. Ako to robí?

Reese Witherspoon nemá ďaleko od 50-tky, no telo má ako dvadsiatnička. Ako to robí?

Americkú herečku a filmovú producentku z New Orleanse Reese Witherspoon všetci dobre poznáme minimálne vďaka role vo filme Pravá blondínka, v ktorom stvárnila ikonickú študentku práva a v pokračovaní aj právničku a milovníčku ružovej farby Elle Woods. Držiteľka Oscara a Zlatého glóbusu za film Walk the Line oslávi o pár týždňov 47. narodeniny. To už nie je tak ďaleko od okrúhlej 50-tky. 

Avšak, pravdepodobne vôbec nemusíme diskutovať o tom, či známa herečka vyzerá alebo nevyzerá na svoj vek. Človek by pokojne povedal, že sa ešte len približuje k 40-tke. Na tvári by sme našli snáď len pár vrások okolo očí. Reese vyzerá veľmi prirodzene, sviežo a mladistvo. A jej telo? Zdá sa, že jej telo vôbec nemá ani potuchy o tom, koľko má herečka rokov. Závidieť by jej ho mohli aj dvadsiatničky či tridsiatničky. Ako to robí?

Krásne telo i vďaka domácemu cvičeniu

Pre krásne a zdravé telo je rozhodne potrebná pravidelná starostlivosť, počnúc zdravou stravou, nevynímajúc pravidelný pohyb. O tom vie aj Reese, ktorá so svojimi fanúšikmi na Instagrame viackrát zdieľala ukážky zo svojich domácich tréningov. Sympatická blondínka si rada zacvičí len tak doma v izbe či na terase a postačí jej k tomu podložka na cvičenie, pohodlné športové oblečenie, možno nejaké ľahšie závažia na ruky a nohy alebo guma na cvičenie.

Aj domáce cvičenie môže predstavovať efektívny spôsob, ako udržiavať telo v dobrej forme. Jednoduchými cvikmi vieme posilniť rôzne svalové partie, podporiť ohybnosť tela a zlepšiť jeho celkovú kondíciu. Herečka má vo svojich štyridsiatich šiestich rokoch naozaj krásnu, štíhlu a pevnú postavu. 

Naposledy si zacvičila na novú pieseň Bad News svojho syna Deacona, ktorého hudobnú kariéru chcela touto cestou podporiť. Herečka má z prvého manželstva ešte dcéru Avu Elizabeth a so svojím druhým mužom Jimom Tohtom majú desaťročného syna Tennesseeho Jamesa. Pozrite sa na to, ako sa trojnásobná mamička udržiava vo forme!

- Anketa

V KTOROM FILME SA TI REESE PÁČILA NAJVIAC?

Odpovedalo 9 ľudí  

Pravá blondínka
56%
Ktorý je ten pravý?
11%
Voda pre slony
11%
Divoká dvojka
0%
Veľmi nebezpečné známosti
22%
- Anketa

ZACVIČÍŠ SI NIEKEDY DOMA AJ TY?

Odpovedalo 8 ľudí  

Áno, rada si doma zacvičím aj viackrát do týždňa.
25%
Občas áno.
63%
Mám radšej cvičenie vo fitness centre.
13%
Cvičím len vonku.
0%

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní