Módna návrhárka Vera Wang na svoj vek rozhodne nevyzerá. Ako to robí, že v 73 rokoch vyzerá takto?!

Módna návrhárka Vera Wang na svoj vek rozhodne nevyzerá. Ako to robí, že v 73 rokoch vyzerá takto?!

Ako sa vám darí tipovať vek podľa vzhľadu? Patríte k tým, ktorí sa väčšinou takmer presne trafia, alebo skôr tipujete nižší či v horšom prípade vyšší vek? Nuž, povedať niekomu, že vyzerá o niekoľko rokov staršie, môže byť nakoniec poriadne faux pas. Vzhľad človeka nemusí ani zďaleka odzrkadľovať jeho vek, preto je lepšie sa tipovaniu rokov vyhnúť. 

Na vzhľad človeka má vplyv množstvo faktorov, a to nielen vek, ale aj genetika a životný štýl, dokonca aj úprava vlasov či spôsob obliekania dokážu poriadne zamiešať karty. Mnoho mladých ľudí vyzerá omnoho staršie (nie staro, ale skrátka dospelejšie a zrelšie) a naopak mnohým osobám po 40-tke či 50-tke by sme tipovali oveľa nižší vek. 

My tu máme dnes pre vás dokonalú ukážku toho, ako dokáže byť vzhľad človeka mätúci a ako dokáže skryť skutočný vek. Známa módna návrhárka Vera Wang oslávi budúci mesiac 74. narodeniny. Áno, čítate správne. Pri pohľade na jej fotografie by si však človek mohol myslieť, že jej telo zabudlo, ako starnúť. 

Odporúčame: ​Pamela Anderson v plavkách z Pobrežnej hliadky je späť! V spolupráci s Frankies Bikinis spravila rozruch!

Vera Wang

Zdroj: instagram.com/verawang

Objavila elixír večnej mladosti?

Americká módna návrhárka čínskeho pôvodu Vera Wang patrí v súčasnosti medzi veľmi známe tváre módneho priemyslu. Zaujímavosťou je, že kým sa vybrala na túto kariérnu cestu, venovala sa krasokorčuľovaniu. Neskôr pracovala ako redaktorka v slávnom magazíne Vogue a dnes je preslávená svojimi nádhernými svadobnými šatami. Navrhovala tiež kostýmy pre krasokorčuliarov či modely do seriálov Gossip Girls a Sex v meste. 

Dosť však o jej úspešnej kariére. Mnohým fanúšikov vŕta v hlave najmä to, čo sa skrýva za naozaj mladistvým vzhľadom Very Wang. Sedemdesiatku by jej tipoval asi len málokto. Návrhárka si udržuje veľmi štíhlu, dalo by sa povedať, že až dievčenskú postavu. Okolo očí a na krku známky starnutia nemožno poprieť, no ani napriek tomu Wang nevyzerá, že má 73 rokov.

K jej mladistvému zovňajšku isto prispieva nielen štíhla postava, ale aj dlhá tmavšia hriva, ktorá je typickou črtou vzhľadu návrhárky. Wang tiež obľubuje veľké štýlové okuliare, ktoré razom ukryjú vrásky okolo očí. Čomu ale návrhárka skutočne vďačí za to, že vyzerá pokojne aj o dve dekády mladšie?

Rolu isto zohrala aj genetika, no návrhárka má zjavne veľmi jasno v tom, čomu vďačí za mladistvý zovňajšok. „Práca, spánok, kokteily s vodkou a málo slnka,“ odpovedala na otázku v komentároch pod fotkou na Instagrame. Jedna z fanúšičiek chcela vedieť, aká je jej rutina pre ploché bruško. O návrhárke je tiež známe, že cvičenie až tak neobľubuje a potrpí si na jedlo. Priznáva aplikáciu botoxu, no na iné skrášľovacie procedúry si nepotrpí.

Koľko by ste Vere Wang tipovali vy? Podľa nás vyzerá skrátka úžasne!

Vera Wang

Zdroj: instagram.com/verawang

Vera Wang

Zdroj: instagram.com/verawang

Vera Wang

Zdroj: instagram.com/verawang

Vera Wang

Zdroj: instagram.com/verawang

Vera Wang

Zdroj: instagram.com/verawang

Vera Wang

Zdroj: instagram.com/verawang

Vera Wang

Zdroj: instagram.com/verawang

- Anketa

AKÝ VEK BY STE NÁVRHÁRKE VERE WANG TIPOVALI VY?

Odpovedalo 33 ľudí  

okolo 40-tky
30%
okolo 50-tky
39%
okolo 60-tky
30%
podľa mňa vyzerá na svoj vek
0%

Zdroj foto z úvodnej koláže: instagram.com/verawang


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní