Družičky, čo podarovať neveste? Máme pre vás zopár skvelých tipov!

Družičky, čo podarovať neveste? Máme pre vás zopár skvelých tipov!
  • 12.05.2020
  • Michaela Kožáková

Oh, vaša najlepšia kamarátka sa ide vydávať? Možno nemôžete uveriť vlastným očiam. To nízke pehavé dievča, čo najradšej nosilo maskáčové nohavice a vyznávalo, že ona sa určite nikdy nevydá. A je to tu. Zostáva niekoľko mesiacov do svadby a vy budete družička. 

Čo to pre vás znamená? Nie je to pravdaže len o chytaní kytice a pití šampanského. Pripravte sa na to, že by ste mali byť neveste vždy po ruke. Na skúške šiat či prehliadke svadobnej sály, keď ženích zrovna nemôže. Mali by ste ju podopierať na ceste domov po rozlúčke so slobodou a samozrejme na svadbe, pri hľadaní stratenej sponky do vlasov alebo pri držaní závoja. Nezabudnite byť na tanečnom parkete pri prvých tónoch skladby, milo sa usmievať a zabávať.

Nakoniec buďte pozorné. Podarujte neveste, vašej najlepšej kamarátke, originálny darček. Nemusí to byť gauč do novej obývačky ani zlatý náhrdelník. Malo by to byť niečo zo srdca, čo vystihuje vaše spoločné puto. No dobre, určite ste to pochopili, ale čo jej teda darovať? Hneď vám prezradíme, čo máme na mysli. Čítajte ďalej.

Neprehliadnite: Vieš, aké sú povinnosti družičky? Pozri, na čo všetko sa pripraviť!

Slová

Zdroj: pinterest.com

Slová, ktoré navždy budú znieť

Ak hľadáte originálny darček pre nevestu, máme pre vás nápad, ktorým zaručene vašu kamarátku nielenže dojmete, ale i veľmi potešíte. Kúpte alebo vyrobte (ak chcete byť skutočne originálne) hrubší diár alebo knihu. Nechajte do neho napísať odkaz od najdôležitejších žien v živote nevesty. Môžu to byť rady, povzbudivé slová, zážitky, spoločné spomienky od mamy, sestry, priateliek, sesterníc, tety či babičky. Takýto darček je jednoduchý, skromný a tak veľmi jedinečný. Nevesta diár môže ďalej používať na písanie prvých krokov v spoločnom manželskom živote.

Medové týždne

Zdroj: pinterest.com

Práve sme sa vzali

Potešte nevestu darčekom, ktorý využije počas medových týždňov. Podarujte jej veľký uterák s jej menom, plážovú tašku s nápisom nevesta, vtipné plavky s potlačou, kozmetickú tašku s vtipným svadobným názvom, obal na pas. Pekne to celé zabaľte i s prianím tých najkrajších medových týždňov.

Odpočítavanie

Zdroj: pinterest.com

Odpočítavanie

Zbožňujeme DIY projekty. Kúpiť niečo je vždy tým najjednoduchším riešením (ak viete, čo a za koľko chcete kúpiť), ale darčeky, ktoré vyrábate sami svedčia o tom, že ste ochotní obetovať čas na jeho prípravu pre osobu, na ktorej vám záleží. Áno, drahá kabelka či krásny prívesok sú tiež veľmi pekné darčeky, ktoré veľa dokazujú, my však radšej vsadíme na niečo osobné.

Vyhrňte si teda rukávy a pusťte sa do výroby kalendára. Niečo na spôsob toho adventného. Použite papierové škatuľky, obálky, rám, veľkú škatuľu, kde všetko vložíte alebo hrubší papierový plagát, ktorý poslúži ako podložka. Do škatuliek môžete povkladať napríklad rôzne cukrovinky, bonbóny, drobnosti na medové týždne, napísať odkazy. Je na vás koľko dní zvolíte – či mesiac pred svadbou bude nevesta každý deň otvárať jeden darček alebo dlhšie.

Škatuľa

Zdroj: pinterest.com

Škatuľa plná prekvapení

Fľaša šampanského, šálky s menami, čipkovaná košieľka pre svadobnú noc, luxusný nočný krém, dekoratívne vešiaky, náramok s príveskom, výber najlepších čokolád, voňavé sviečky či mäkkučké papuče – toto všetko môžete zabaliť do peknej škatule a podarovať neveste. 

Odporúčame: Svadba bez alkoholu: Ako ju naplánovať a čo ponúknuť hosťom?


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní