Horoskop na apríl 2023: Kto bude mať šťastie po finančnej stránke a koho čakajú problémy?

Horoskop na apríl 2023: Kto bude mať šťastie po finančnej stránke a koho čakajú problémy?

♒ VODNÁR (21.01. – 19.02.)

V apríli budú ľudia považovať Vodnárov za neodolateľných, pretože budú mať žiarivú auru. Mali by ste si však dávať pozor na to, koho vpustíte do svojho súkromia. Títo ľudia musia byť dôveryhodní. Tento mesiac sa bude u vás niesť v duchu pozitívnych zmien. Ak ste slobodní, je ideálny čas na to, aby ste našli svoju spriaznenú dušu.

Nebojte sa zmien a dobre si ich v mesiaci apríl naplánujte. Avšak tým, ktoré sa týkajú vzťahov s rodinou či priateľmi, tým sa radšej vyhýbajte a nechajte si ich na neskôr.

Nezabudnite si dopriať dostatok spánku. Práve spánok uprednostníte pred všetkým ostatným. Len tak sa vyhnete zdravotným problémom, ktoré vás v tomto mesiaci môžu postretnúť. Samozrejme, posvieťte si aj na svoj jedálniček a zaraďte do neho viac zdravých potravín.

♓ RYBY (20.02. – 20.03.)

Tento mesiac bude pre vás po pracovnej stránke stabilný. Na pleciach budete mať novú zodpovednosť, ktorá vám spočiatku bude robiť problémy. Nebojte sa však, všetko zvládnete! Majte ale na pamäti, že všetky pracovné úlohy by ste mali stihnúť do 11. apríla alebo najneskôr do 19. apríla, kedy je Venuša stále v Býkovi. Neskôr môžete pociťovať problémy s dokončením práce načas.

Existuje možnosť, že sa v toto období u vás prejavia zdravotné problémy. Dávajte si preto pozor na to, čo konzumujete. Okrem stravy sa zamerajte aj na svoju fyzickú stránku. Doprajte si viac pohybovej aktivity a pobytu na čerstvom vzduchu. Neriešte kalórie, ale zamerajte sa na kvalitu potravín, ktoré denne konzumujete.

♈ BARAN (21.03. – 20.04.)

Očakávajte, že za všetko svoje úsilie a prácu budete odmenení. Minulý mesiac ste boli mimoriadne nápomocní všetkým, ktorí potrebovali vašu pomoc, v práci aj v každodennom živote. Karma vás za to všetko odmení, takže je čas začať zbierať plody svojej práce. Máte schopnosť dosiahnuť všetko, čo si zaumienite, a nikdy na to nebol lepší čas.

Hviezdy vám budú tento mesiac naklonené, tak buďte pripravení a nechajte priestor pre šťastie, ktoré vám príde do cesty. Avšak pozor na svoje zdravie a rodinný život. Postretnúť by vás mohli mierne zdravotné problémy, preto si doprajte oddych v podobe masáže alebo pobytu v kúpeľoch.

Čo sa týka rodinných vzťahov, môžu sa u vás vyskytnúť hádky, tak sa im radšej snažte vyhnúť.

♉ BÝK (21.04. – 21.05.)

Možno budete musieť trochu bojovať s finančnými otázkami. V kariére budete musieť tvrdo pracovať, aby ste dosiahli všetko, čo ste si stanovili. Avšak vedzte, že postavenie Merkúra v tomto mesiaci prispeje k vašim komunikačným schopnostiam, vďaka čomu nebudete mať problém vyjadriť všetky svoje myšlienky, ktoré vás už dlho mátajú.

Vaše zdravie tento mesiac zostane stabilné, ale dbajte na dodržiavanie správneho stravovania. Pokiaľ ide o vašu fyzickú pohodu, mali by ste uprednostniť uvoľnenie celého tela. Akákoľvek forma vodnej terapie je výbornou voľbou na ozdravenie vášho tela a ducha.

Ak ste vo vzťahu, partner vás bude podporovať. Ak ste zosobášení, pripravte sa na láskyplný mesiac. S manželom či manželkou budete tráviť viac času, ale dbajte na to, aby ste sa vyhli hádkam s rodinnými príslušníkmi.

Pozri aj: 3 znamenia, ktoré majú ten najlepší spánok a 3 znamenia, ktoré majú problémy so spánkom

♊ BLÍŽENCI (22.05. – 21.06.)

Ľudia v slnečnom znamení Blížencov dostanú nové príležitosti na kariérny postup. Možno sa dočkáte aj povýšenia, ktoré však môže byť spojené s niekoľkými finančnými stratami, z ktorých sa ale veľmi rýchlo spamätáte. Musíte sa naučiť umeniu byť trpezliví, pretože nadchádzajúce týždne vás podrobia skúške.

Hviezdy majú pre vás okolo polovice mesiaca priame posolstvo: využite svoje kontakty naplno a nebojte sa požiadať o pomoc, keď ju potrebujete. Tento mesiac tiež nadviažete nové kontakty a posilníte staré väzby.

Máte nejaké tajné želania? Budete prekvapení, ako ľahko sa vám splnia. Tento mesiac bude priať láske i šťastiu. Len si dávajte pozor na nečakané veľké výdavky. Ak sa rozhodnete investovať, tak sa poraďte s niekým, komu dôverujete a kto sa v investíciách vyzná.

♋ RAK (22.06. – 22.07.)

Apríl je pre vás veľmi šťastný mesiac! Máte veľa pozitívnej energie, keďže Mars je vám naklonení. Bolo by veľkou škodou, keby všetka táto odvaha a sebadôvera vyšla nazmar. Správne stravovanie a dostatok pohybu sú dve najdôležitejšie veci, ktoré môžete v apríli urobiť pre zdravý životný štýl. Využite túto príležitosť.

Dávajte si však veľký pozor, kde, koľko a na čo míňate. Pozor aj na partnerské vzťahy. Tento mesiac by nemusel priať ani vášmu milostnému životu. Nebojte sa vo vzťahu robiť kompromisy a prispôsobovať sa. Samozrejme, všetko je o komunikácii, tak ju nepodceňujte a pri hádke sa snažte zachovať pokoj.

♌ LEV (23.07. – 23.08.)

Apríl bude pre vás plný vzostupov a pádov. V polovici nadchádzajúceho mesiaca sa budete musieť sústrediť na svoju kariéru a tvrdo pracovať. Nasledujúce týždne vám, bohužiaľ, prinesú aj niekoľko zdravotných problémov.

Ak ste ženatí, tento mesiac vás postaví do zmiešaných situácií. Aj keď začiatok apríla môže byť trochu pomalý, veci sa čoskoro začnú obracať. Aj váš rodinný život bude prechádzať zmesou šťastných a smutných dní.

Teraz je čas na zváženie a posúdenie všetkých možností, ktoré sa vám otvárajú. Do konca mesiaca budete pripravení pokročiť vo svojich plánoch. Snažte sa príliš veľa nejesť ani nepiť, pretože veci sa vám môžu veľmi rýchlo vymknúť z rúk. Najdôležitejšie je nájsť vo všetkom zdravú rovnováhu.

♍ PANNA (24.08. – 23.09.)

Vaše výdavky sa v apríli zvýšia a zdravie bude zmesou zlého a dobrého. Či už ste ženatí / vydaté alebo vo vzťahu, zažijete niekoľko prekážok, ale všetko sa vyrieši. Váš rodinný život môže byť trochu náročný.

Dosiahnete pozoruhodný pokrok vo svojej pracovnej oblasti. Buďte však opatrní, pretože 21. apríla sa začne retrográdny Merkúr. Veľmi dobre viete, ako veľmi vás to ovplyvňuje vzhľadom na to, že Merkúr je vaše vládnuce znamenie, takže zostaňte pokojní. Plánujte, ale nekonajte.

Dodržiavať zdravú a vyváženú stravu bude v tomto období ťažké. Je vo vašom najlepšom záujme, aby ste si jedlá plánovali vopred.

Neprehliadni: Relax si každý predstavuje inak! Aký rituál ti odporúčajú hviezdy a tvoje znamenie?

♎ VÁHY (24.09. – 23.10.)

Vaše podnikanie bude prekvitať, ale v osobnom živote narazíte na niekoľko prekážok, hlavne čo sa financií týka. Váš rodinný život bude plný zmätkov a manželský život bude tiež náročnejší. Zdá sa, že apríl pre vás nebude príliš priaznivý. Nerobte žiadne unáhlené rozhodnutia!

Na druhej strane, toto obdobie bude príjemné najmä pre Váhy, ktoré sú slobodné, pretože im osud prinesie množstvo nových príležitostí, lásky a poznania.

Či už to bude v práci alebo v osobných vzťahoch, na obzore sú veľké zmeny. Možno sa rozhodnete začať do niečoho dlhodobo investovať. Môže to byť čokoľvek od nehnuteľností až po projekt, o ktorom ste už veľmi dlho uvažovali.

♏ ŠKORPIÓN (24.10. – 22.11.)

Vaše zdravie bude v nasledujúcich týždňoch stabilné. Mali by ste byť opatrní pri míňaní peňazí, pretože sa vyskytnú určité finančné „zádrhle“.

S partnerom budete mať viac problémov. Snažte sa vyhnúť situácii, v ktorej uvidíte vznikajúce napätie. Nemusíte sa ničím trápiť, pretože veci sa čoskoro obrátia vo váš prospech. Vždy dôverujte svojej intuícii. Nikdy vás v žiadnom prípade nesklamala.

Ak je však váš milostný život na bode mrazu, zamyslite sa nad tým, kde ste uviazli. V ktorej oblasti svojho života sa necítite dobre?

♐ STRELEC (23.11. – 21.12.)

V apríli sa dočkáte pozitívnych výsledkov v osobnom živote. Nadchádzajúce týždne budú stabilné aj z hľadiska zdravia. Ak ste sa pripravovali na skúšku, dočkáte sa pozitívnych výsledkov. Ľudia v podnikaní dosiahnu zisk.

Budete zvedavejší a zhovorčivejší, takže to bude výborná príležitosť na zoznámenie sa s inými ľuďmi. Máte veľa energie a chuti do života, ale musíte si dávať pozor, aby ste si toho na seba nevzali príliš veľa naraz. Bez ohľadu na to, akí ste inteligentní, vynaliezaví alebo rýchli, ste len ľudia.

Snažte sa viac relaxovať. Nájdite si šport, ktorý vás baví, a začnite sa mu venovať pravidelne, aby ste zlepšili svoje celkové zdravie.

♑ KOZOROŽEC (22.12. – 20.01.)

V profesionálnom živote sa dočkáte pozitívnych aj negatívnych výsledkov. Ak podnikáte, bude to kombinácia plusov a mínusov. Z finančného hľadiska zaznamenáte zisky aj straty. Môžete naraziť na veľký zdravotný problém, aj v partnerskom živote to bude trochu iskriť.

Apríl sa pre vás môže začať trochu pomaly a ťažko, ale skončí sa na vysokej úrovni. Vaše vzťahy s rodinou a priateľmi sa v tomto období môžu stať ešte zmysluplnejšími a hlbšími, čo do vášho života prinesie pocit rovnováhy.

Hviezdy vám odporúčajú pustiť sa do cvičenia a zlepšenia svojej kondície. Nezanevrite ani na svoje duševné zdravie, pretože len keď vaša myseľ a telo budú v súlade, zažijete úplnú pohodu.

Pozri tiež: Narodili ste sa pod hviezdou bohatstva a úspechu? TOTO je 5 znamení, ktorým sa vždy bude dariť


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

3 komentáre

Katarína Hrtúsová 02.04.23 17:11

KH
karma
79.00

Môj horoskop: ani dobrý, ani zlý. Ja však verím, že každý je strojcom svojho osudu, a preferujem pozitívne myslenie.

  • 0
Odpovedať

QlqzzNwr QlqzzNwr 04.08.23 14:02

QQ
karma
-1.00

1

  • 0
Odpovedať

QlqzzNwr QlqzzNwr 04.08.23 14:02

QQ
karma
-1.00

1

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní