Chaos u nich nehrozí! Najorganizovanejšie znamenia, ktoré milujú TO-DO listy, diáre,...

Chaos u nich nehrozí! Najorganizovanejšie znamenia, ktoré milujú TO-DO listy, diáre,...

Chaos v ich živote dozaista nehrozí! Žiaden neporiadok či chaos v práci pre mnohých nie je typický, keďže ich život je nesmierne organizovaný. Množstvo To-Do listov, farebné štítky so zoznamom úloh, zaplnené diáre, v ktorých majú naplánovaný ešte aj čas na pranie či upratovanie – ÁNO, niektorí ľudia majú naplánované skutočne všetko!

Patríte aj vy k tým, ktorí majú všetko perfektne usporiadané? Máte naplánované všetko dopredu a poznačené v kalendári, aby ste na nič nezabudli a dodržiavali všetky termíny? S istotou môžeme povedať, že medzi nami nájdeme znamenia zverokruhu, ktoré majú vždy a všetko pod palcom.

Ktoré znamenia vďaka kalendáru, plánovačom a iným pomôckam na organizáciu času a úloh majú celý svoj život naplánovaný a perfektne organizovaný? Zistite, či k týmto znameniam patríte aj vy!

Pozri aj: Práca je u nich na prvom mieste! TIETO znamenia patria medzi skutočných workoholikov

RAK

Znamenie horoskopu RAK patrí k tým šťastlivcom, ktorí majú poriadok v krvi. Avšak, hlavne poriadok vo svojom kalendári. Je to znamenie, ktoré pozná narodeniny každého člena rodiny i svojich priateľov, a to práve vďaka kalendáru. Kalendár je totižto jeho najlepším spoločníkom. Farebné políčka mu robia nesmiernu radosť a pomáhajú byť organizovaným.

No nielen to! Ak máte vo svojom živote RAKA, tak máte po boku človeka, ktorý je pár krokov vpred. Vďaka nemu sa môžete spoľahnúť, že budete mať vždy plnú chladničku, nakoľko stále sleduje jej stav a čo sa minie, hneď píše na zoznam.

VODNÁR

Prekvapení, že sa v tomto zozname ocitlo aj znamenie VODNÁR? Môže to byť prekvapujúce, nakoľko život tohto znamenia horoskopu sa na prvý pohľad zdá ako jeden veľký chaos. Ich pracovný priestor možno niekedy vyzerá ako jedno veľké smetisko. Neporiadok na stole, kopec papierov, množstvo farebných lístočkov s úlohami – takýto je Vodnár.

Ale ako sa hovorí, v každom chaose je istý poriadok, ktorý pozná a v ktorom sa vyzná len jeho majiteľ. A to platí v prípade Vodnára. Síce na pohľad neporiadok, no toto znamenie má vo všetkom svoj systém. Vie, kde čo hľadať. Vie, kedy má mať odovzdané práce a dokončené úlohy. Takáto organizácia ľuďom narodeným v tomto znamení vyhovuje najviac a vďaka nej majú všetko pod kontrolou.

Odporúčame: Nie každý ho má! No týchto 5 znamení a ich šiesty zmysel dokáže odhaliť všetko

PANNA

Najorganizovanejšie znamenie zverokruhu, o tom nemôže nik pochybovať. Panny totižto venujú pozornosť všetkým detailom, čo si vyžaduje, aby boli vždy organizované.

Ako zemské znamenie sú títo ľudia praktickí. Vedia robiť veci efektívne a vždy chcú svoje plány dotiahnuť do konca. Nebuďte príliš prekvapení, ak ich uvidíte s viacerými zoznamami úloh pre rôzne projekty alebo zmapovanými všetkými ich budúcimi cieľmi.

Panny sú tiež známe svojou analytickou mysľou, ktorá im umožňuje vidieť úplne všetko, čo by ostatným mohlo uniknúť.

KOZOROŽEC

Pracovité a cieľavedomé znamenie, takže nie je šokujúce, že patrí aj k najorganizovanejším znameniam zverokruhu. Je to znamenie, ktoré nedokáže dobyť svet, keď jeho život nie je organizovaný a nemá všetko pod kontrolou.

Znameniu KOZOROŽEC sa najviac darí v minimalistických priestoroch z nulovým neporiadkom. Tí, čo sa narodili v tomto znamení sa vždy držia svojich plánov. Majú prirodzený sklon k disciplíne a zodpovednosti, čo sa prejavuje aj v ich usporiadanosti.

Na Kozorožca sa môžete spoľahnúť, hlavne čo sa vecí, úloh a práce týka – vo všetkom má prehľad, všetko má naplánované na týždne dopredu a vždy dodržiava termíny.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

2 komentáre

QlqzzNwr QlqzzNwr 04.08.23 21:15

QQ
karma
-1.00

1

  • 0
Odpovedať

QlqzzNwr QlqzzNwr 04.08.23 21:15

QQ
karma
-1.00

1

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní