Horoskop na rok 2021 VODNÁR: Čakajú ťa vzrušujúce príležitosti!

Horoskop na rok 2021 VODNÁR: Čakajú ťa vzrušujúce príležitosti!
  • 30.12.2020
  • Radka Vargová

Dobrá správa je, že vás čakajú v priebehu celého roka zaujímavé a vzrušujúce príležitosti. K ich naplneniu však budete nútení vynaložiť viac energie ako doteraz.

Pracovné príležitosti

Už začiatkom tohto roka dostanete príležitosť zapôsobiť na šéfa, a tak to využite. Dostane sa vám príležitosti, aká sa neodmieta a ak skutočne zamakáte a nedáte sa odradiť, už v lete si môžete finančne prilepšiť.  V dlhodobom horizonte sa ukáže, že všetko, čo v roku 2021 urobíte, bude mať výrazný vplyv na vašu budúcnosť. Musíte sa však v tomto roku naučiť jednu dôležitú vec, a to nespoliehať sa na druhých, ale len sám na seba. Síce máte okolo seba prajných ľudí, akonáhle začnete dosahovať úspechy, niektorí z nich vám môžu závidieť a začnú vám hádzať polená pod nohy. Preto sa nedajte nikým a ničím ovplyvniť a choďte si tvrdo za svojim cieľom.

Novoročný horoskop pre Vodnára

Zdroj: Shutterstock®

Hľadajte balans

Naučte sa relaxovať – rada, ktorou sa celý rok riaďte. Nájdite správny balans medzi pracovným tempom a relaxom, inak si môžete ublížiť. Psychicky aj fyzicky. Hlavne počas leta buďte na seba o niečo miernejší, aby ste sa vyvarovali problémom. Skúste meditáciu, vďaka ktorej sa napríklad naučíte lepšie zvládať stres a všetky náhodné situácie budete vedieť vyriešiť bez komplikácií a zbytočnej námahy.

Novoročný horoskop pre Vodnára

Zdroj: Shutterstock®

Dôležité rozhodnutie

Zatiaľ, čo po kariérnej stránke sa vám bude dariť, v súkromnom živote na vás čakajú nástrahy v podobe nevery, no tiež prehodnotenie toho, či človek po vašom boku je naozaj ten, s ktorým chcete stráviť celý život. Možno máte pocit, že ste uviazli v rutine, no môže to byť aj iný problém – možno len všetka tá láska vyprchala a vy zotrvávate vo vzťahu len zo zvyku. Toto si musíte ujasniť, a to už začiatkom roka. Ak tak urobíte, tak je celkom možné, že na konci roka spoznáte niekoho, kto bude stáť za to. 


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

3 komentáre

Ľubica Šťastná 30.12.20 07:12

ĽŠ
karma
100.00

Zaujímavý....!

  • 0
Odpovedať

Petra Lehká 24.01.21 06:12

PL
karma
-1.00

Ja som bola nedočkavá a prečítala som si horoskop pre rok 2021 už v decembri na :-D. Teraz už viem, čo je pre mňa pripravené, tak si čítam ešte denný horoskop. Nedokážem si predstaviť deň, bez toho aby som si ho neprečítala. To je ako, keby som doma zabudla kabelku :-D.

  • 0
Odpovedať

Janka Komadova 10.06.22 17:57

karma
-1.00

V tomto znamení nemám nikoho v rodine

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní