Najpokojnejšie znamenia zverokruhu podľa astrológov: Patríš k ním i ty?

Najpokojnejšie znamenia zverokruhu podľa astrológov: Patríš k ním i ty?

Nie je ničím výnimočným, že sa horoskopy častokrát spájajú s drámou. Horoskopy sú tu pre nás, nakoľko nám dokážu predpovedať, čo nás najbližšie dní čaká. Pravdou je, že všetci chceme vedieť, čo sa má stať v najbližších dňoch. Či sa môžeme tešiť na niečo pozitívne alebo skôr obávať, pretože nás môže potrápiť zdravie či iné problémy. Ale tí pokojnejší sa snažia byť stále nad vecou a horoskopy vôbec neriešia. Nájdeme medzi nami skutočných „pohodičkárov“, ktorí si radšej počkajú na to, čo prípade a nechajú sa unášať prúdom.

Ktoré najpokojnejšie znamenia zverokruhu označujú astrológovia za veľkých „pohodičkárov“? Čítajte ďalej a zistite, či k ním patríte aj vy!

Pozri aj: Najvernejšie znamenia zverokruhu: Tieto berú lásku naozaj vážne

BÝK

Zemské znamenie Býka je povestné svojou chladnou hlavou. Síce Býci patria k tvrdohlavým a dokonca aj trochu lenivým, na druhej strane však disponujú zmyselnosťou a potrebou si všetko premyslieť. Astrológovia tvrdia, že toto znamenie dokáže trpezlivo zhodnotiť väčšinu situácií a s chladnou hlavou prísť s riešením.

Spomedzi všetkých znamení je Býk tým, ktorí očakáva, že všetky svoje problémy necháte za dverami a nenarušíte nimi jeho pohodlnú rutinu a život.

STRELEC

Ohnivé znamenie zverokruhu, ktoré disponuje vlastnosťami ako je zvedavosť alebo aj túžba po poznaní. Zároveň aj premenlivé znamenie sa spája s flexibilitou a prispôsobivosťou. Netreba tiež zabudnúť na fakt, že ide o najoptimistickejšie znamenie zverokruhu so schopnosťou nebrať veci príliš vážne.

Strelci chápu širšie súvislosti, preto si radi len tak oddýchnu a zachovajú pokoj. Snažia sa držať bokom od ľudí, ktorí klebetia alebo vyvolávajú drámy, aj preto je ich život menej stresujúci a viac pokojný.

VÁHY

Niekedy váhavé znamenie, no VÁHY patria k prirodzeným diplomatom – snažia sa vždy zvážiť všetky výhody a nevýhody každej situácie, preto sa môže zdať, že si občas dávajú načas. Nikdy sa bezhlavo nevrhajú do žiadneho projektu. Charakteristická je ich vyrovnanosť, vďaka čomu pôsobia pohodovo.

Váhy potrebujú okolo seba krásu, aby upokojili svoje nervy, preto sa utiekajú k prírode či k oceánu.

Odporúčame: Aká je tvoja práca snov podľa znamenia zverokruhu? Zisti, či sa venuješ správnej profesii!

KOZOROŽEC

Ambiciózni, húževnatí a neuveriteľne odhodlaní Kozorožci by nedokázali splniť všetky svoje vysoké kariérne ciele bez schopnosti sústrediť sa a zachovať pokoj. Toto znamenie je považované za najspoľahlivejšie zo všetkých znamení zverokruhu. Ide o pracovitých a zodpovedných ľudí, ktorí tieto vlastnosti uplatňujú aj mimo kancelárie.

Kozorožec vie, ako pokojne pristupovať k akýmkoľvek situáciám. Nenechá sa rozhodiť a ani rozptýliť žiadnou drámou. A keďže sa vraví, že múdrosť prichádza s vekom, Kozorožci sa s pribúdajúcim vekom stávajú pokojnejšími a bezstarostnejšími.

RAK

Raci sú intuitívni a lojálni, a to isté očakávajú aj od vás. Sú vždy dobre naladení na svoje pocity a pocity druhých. To vraj podľa astrológov robí z raka najpokojnejšie znamenie zverokruhu. Raci sú rovnako známi svojou jemnou a starostlivou povahou.

Toto citlivé znamenie zverokruhu si radšej ľahne do postele, ako by sa malo zaoberať akýmikoľvek hyperaktívnymi, nevyspytateľnými okolnosťami. Rak dáva prednosť pokoju pred emocionálnym preťažením.

Pozri tiež: 3 znamenia horoskopu, ktoré dokážu prijať konštruktívnu kritiku bez následkov


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

4 komentáre

Katarína Konečná 25.11.22 10:06

KK
karma
105.00

Nepatrím do tejto skupiny, ale mám doma Býka a aj Váhy a môžem potvrdiť.

  • 0
Odpovedať

Iveta Moravčíková 28.11.22 20:00

IM
karma
100.00

No neviem, že by váhy patrili medzi pokojné povahy

  • 0
Odpovedať

QlqzzNwr QlqzzNwr 04.08.23 17:41

QQ
karma
-1.00

1

  • 0
Odpovedať

QlqzzNwr QlqzzNwr 04.08.23 17:41

QQ
karma
-1.00

1

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní