Spontánnosť nemá v krvi každý! Ale tieto 3 znamenia zverokruhu ÁNO! Máš ju aj ty?

Spontánnosť nemá v krvi každý! Ale tieto 3 znamenia zverokruhu ÁNO! Máš ju aj ty?

Z ničoho nič som sa ocitla pri mori. Nemala som so sebou žiadne oblečenie, len jedny plavky a uterák. Začína to celkom dobre, no nie? Ale, vybrali by ste sa na nejaký výlet len tak spontánne bez akejkoľvek prípravy? Ak by vám zrazu niekto zavolal, že o hodinu odchádzate do Milána, pretože dotyčný alebo dotyčná našla letenky za super ceny – išli by ste alebo by ste váhali, pretože sa nestíhate pobaliť a nemáte pripravený itinerár? Ak by ste v panike nevedeli čo robiť, tak pravdepodobne nepatríte k spontánnym znameniam zverokruhu.

Niektorí bez akéhokoľvek premýšľania nakupujú drahé veci a vždy sa radi pridajú k dobrodružstvu na poslednú chvíľu. Ako sa hovorí – neplánované akcie sú tie najlepšie. A práve tí, ktorým koluje v žilách spontánnosť majú zo života bez plánu nesmierny pôžitok. A viete čo? Možno je to dané tým, kedy sa narodili. Ktoré znamenia horoskopu patria medzi najspontánnejšie?  

Pozri aj: Najpokojnejšie znamenia zverokruhu podľa astrológov: Patríš k ním i ty?

VÁHY

Možno sa môže na prvý pohľad zdať, že Váhy vo všetkom váhajú, no ak ich niekam pozvete, bez váhania pôjdu s vami. Toto znamenia horoskopu má rado zábavu a dobrodružstvo, čo sa prirodzene premieta aj do neplánovaných výletov.

V prípade, že sa nudíte, Váhy sú skvelým partnerom do dažďa i na neplánované akcie. Je to priateľ na telefóne, ktorému stačí jedno zavolanie a pôjde s vami aj na kraj sveta. Skupinové výlety je niečo pre nich. Ak potrebujete vyvetrať hlavu, tak s Váhami nepotrebujete veľa času na plánovanie. Stačí sa len zbaliť a vyraziť – všetko ostatné sa vyrieši „za pochodu“.

BLÍŽENCI

Často je toto znamenie horoskopu prezentované ako rozpoltené. Možno je to tak, ale vedzte, že lusknutím prsta dokážu zmeniť priority, preto na svoje okolie pôsobia naozaj spontánne.

Blíženci majú tendenciu brať život na ľahkú váhu a úprimne veria, že okolo nich je množstvo vecí, ktoré sa oplatí vyskúšať. Vrhnú sa s vami na každé dobrodružstvo a sú pripravení meniť svoje plány z akéhokoľvek rozmaru. Avšak, v niektorých prípadoch potrebujú poznať jasný plán, aby zbytočne nemíňali svoju energiu na niečo, čo ich nebude baviť.

Odporúčame: Najvernejšie znamenia zverokruhu: Tieto berú lásku naozaj vážne

BARAN

Dotieravý a netrpezlivý Baran má v sebe ukrytú aj spontánnosť. Tvrdohlavý Baran nemá nič radšej, ako zodpovednosť za svoj vlastný osud, čo nie je prekvapením, keďže tomuto znameniu vládne Mars. Planéta rizika, vášne a spontánnosti.

Baran je známy tým, že robí rýchle a impulzívne rozhodnutia. Vždy sa riadi svojim inštinktom a keď mu napovedá, že spontánna akcia bude vydarená, nebojí sa podstúpiť čokoľvek.

Neprehliadni: 3 znamenia horoskopu, ktoré dokážu prijať konštruktívnu kritiku bez následkov


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

3 komentáre

Alžbeta Stanková 01.12.22 08:37

AS
karma
108.00

ja som škorpión, tiež som spontánna

  • 0
Odpovedať

QlqzzNwr QlqzzNwr 04.08.23 18:44

QQ
karma
-1.00

1

  • 0
Odpovedať

QlqzzNwr QlqzzNwr 04.08.23 18:44

QQ
karma
-1.00

1

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní