Jesenná manikúra: 7 inšpirácii od francúzskej manikúry po gradientné hnedé nechty

Jesenná manikúra: 7 inšpirácii od francúzskej manikúry po gradientné hnedé nechty

Nájsť správne jesenné vzory a farby nechtov môže byť rovnako náročné, ako sa obliecť do tohto počasia. Avšak, toto obdobie je stvorené na kombinovanie a odviazanie sa, čo sa farby nechtov týka. Jeseň je totižto známa tlmenými farbami, ale predovšetkým pestrosťou farieb, ktorými hýri aj samotná príroda. Pokojne siahnite po bordovej, tmavo hnedej, zelenej, horčicovej a iných farbách, ktoré vaše ruky krásne ozvláštnia.

Či už si nechty lakujete samé, alebo sa spoliehate na odborné znalosti profesionálov, vyberte si najlepšie jesenné vzory a farby nechtov z aktuálnej jesennej sezóny. Nebudeme klamať, keď povieme, že nadčasovou farbou tohto obdobia je hnedá. No nemusí zaujať hneď každého. Na druhej strane si treba uvedomiť, že aj hnedá má množstvo odtieňov. A práve v tomto duchu sa môže niesť aj vaša jesenná manikúra – každý necht môžete nalakovať iným odtieňom hnedej. Vytvoríte si tak tzv. gradientnú manikúru.

Nech už sú vaše preferencie akékoľvek, inšpirujte sa jesennou manikúrou a vyberte si takú, ktorá vás osloví najviac.

Odporúčame: Neznámy škoricový alkohol (cinnamyl alcohol): Oplatí sa ho aplikovať na pleť?

hnedá francúzska manikúra

Zdroj: pinterest.com/weheartitapp/

Hnedá francúzska manikúra

Francúzskou manikúrou sa nedá nikdy nič pokaziť. No zabudnite na nudnú klasiku v podobe bielych špičiek nechtov. Počas jesene zvoľte hnedé špičky, ktoré môžu byť navzájom v kontraste. Nikde totižto nie je napísané, že francúzska manikúra musí byť nudná a jednotvárna. Rôzne odtiene hnedej na špičkách nechtov budú pôsobiť trendovo, sviežo a vzrušujúco.

mliečna biela manikúra

Zdroj: pinterest.com/Brunmia/

Mliečna biela manikúra

Síce na pohľad nepôsobí jesenne, no je hitom už od tohto leta. Ak preferujete minimalistický dizajn nechtov, tak táto manikúra je pre vás dozaista tým pravým orechovým. Mliečna biela je dokonca elegantnou voľbou pre dlhšie nechty. Ak sa chystáte na svadbu alebo sa samé budete vydávať, tak biela mliečna manikúra je rozhodne skvelou voľbou. Alebo ak aj nie, tak si ju zamilujete aj v obyčajné jesenné dní.

Pozri aj: Čo s nazbieranými šípkami? Predstavujeme ti TOP recepty zo šípok!

manikúra v tónoch bobuľového ovocia

Zdroj: pinterest.com/weheartitapp/

Odtiene bobuľového ovocia

Aj keď toto nie je vyslovene jesenná farba, môžete svoje dni rozžiariť manikúrou vo farbách bobuľového ovocia. V prípade, že nie ste fanúšičkami hnedej a jej rôznych odtieňoch, tak v jesennom ročnom období voľte sýto ružové, fialové alebo červené odtiene lakov na nechty.

korytnačí nechtový dizajn

Zdroj: pinterest.com/pradaandpearls/

Korytnačí vzor

Trendy so zvieracími potlačami majú aj v jesennom období úspech. Efekt korytnačieho panciera je dokonalým spojením neutrálnej hnedej palety, ktorá zdokonalí váš vzhľad nechtov. Vytvorenie takejto manikúry si však vyžaduje istú dávku trpezlivosti a vytrvalosti. Je totižto potrebné kombinovať rôzne odtiene lakov a ich prelínanie, aby ste dosiahli ikonický korytnačí vzor.

Zaujme ťa aj: Máš tenké alebo jemné vlasy? Medzi nimi je zásadný rozdiel!

hnedé vlnky

Zdroj: pinterest.com/pradaandpearls/

Hnedé vlny

Vráťte sa v spomienkach k letnej dovolenke a vytvorte si na svojich nechtoch vlnky, avšak v trendovej hnedej farbe. Manikúra s vlnkami bola prvýkrát trendom v roku 2019 a skutočne môžeme povedať, že obstála v skúške času. Aj v tomto prípade môžete v manikúre odraziť vaše preferencie. Môžete zachovať jednotvárnosť vďaka jednofarebným vlnkám alebo nájsť v sebe odvahu a skombinovať vlnky rôznych odtieňov. Nebojte sa do manikúry zakomponovať aj trblietky a chróm.

manikúra s listami

Zdroj: pinterest.com/deavitanet/

Listy

Nič nehovorí „jeseň“ viac ako listy. A práve tie patria medzi najžiadanejšie jesenné vzory, ktoré sú rok čo rok trendom číslo 1. Rôzne odtiene, tvary, veľkosť – listy môžu mať rôzne podoby a v manikúre obzvlášť.

Inšpiruj sa: Tvárová akupunktúra alebo prírodný lifting tváre: Je účinná proti vráskam?

glam manikura

Zdroj: pinterest.com/chasing_daisies/

„Glam“ v podobe zlatej

Nude podklad a tri kontrastné farby – úžasná alternatíva jesennej manikúry, ktorú môžete voliť v prípade, že ste za eleganciu. Pokojne však aj experimentujte a niektoré nechty nalakujte jednofarebne a iné zase ozdobte vzormi.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní