Čierno-čerešňová farba na vlasy je aktuálnym trendom: Neváhaj a vrhni sa na zmenu!

Čierno-čerešňová farba na vlasy je aktuálnym trendom: Neváhaj a vrhni sa na zmenu!

Červená je nová čierna! V posledných rokoch sa červená stala farbou vlasov, ktorú rozhodne treba vyskúšať. Či už ide o ohnivú červenú alebo jemnú medenú, tento odtieň zaznamenal prudký nárast popularity a zdá sa, že ide o trend, ktorý budeme vídať oveľa častejšie.

Dokonca aj odborníci predpovedali, že čierno-čerešňová farba na vlasy bude najväčším hitom roka 2023. Ste pripravené na zmenu? Tak v tom prípade sa nebojte vyskúšať niečo nové, čo bude v kurze počas celého tohto roka.

Pozri aj: Na čo použiť vazelínu? O tomto využití si určite nevedela!

čerešňová farba na vlasy

Zdroj: pinterest.com/btcmag/

trendy vlasy

Zdroj: pinterest.com/mariefrancemag/

Aká je to čierno-čerešňová farba vlasov?

Čiernu čerešňovú farbu vlasov možno najlepšie opísať ako čierny (alebo veľmi tmavý hnedý) základ v kombinácii s teplými podtónmi červenej, purpurovej alebo fialovej. Konkrétne tento odtieň sa často líši v závislosti od vašej prirodzenej farby vlasov. Myslite teda na to, že čím svetlejšie sú vaše prirodzené vlasy, tým živšia bude výsledná farba.

Síce tu hovoríme o novom trende, no v skutočnosti nejde o nič prevratné, čo by tu už nebolo. Kedysi bola podobná farba na vlasy populárna na prelome 90. rokov. Dnes sme svedkami návratu tejto farby, nakoľko mnohé ikonické celebrity ju opäť vytiahli na povrch. 

Vlasový trend je pokračovaním (alebo modifikáciou) červeného trendu, ktorý sme videli minulý rok. Skvelé je, že tento trend môžu vyskúšať všetky dámy, ktoré túžia po výraznejšej zmene. Avšak, jednoduchšie bude dosiahnuť tento vzhľad, keď máte tmavšie vlasy. Ak teda uvažujete o čiernych čerešňových vlasoch, uistite sa, že ste si isté, že toto je smer, ktorým sa chcete vydať, pretože s najväčšou pravdepodobnosťou budete musieť pri tejto farbe dosť dlho zotrvať. Čierna, resp. tmavé farby sa z vlasov neodstraňujú najľahšie. Majte teda na pamäti tento fakt!

Zaujme ťa aj: Farba vlasov podľa typológie: Aké vlasy sa hodia k tvojej pleti?

čierna farba na vlasy

Zdroj: pinterest.com/hairstylecamp/

farba na vlasy

Zdroj: pinterest.com/SefkaiiLLC/

Čierna čerešňa – komu sa hodí?

Čierna čerešňová farba vlasov je skvelý spôsob, ako vyskúšať niečo iné ako bežnú hnedú farbu vlasov. Kombinácia hlbokých slivkových a rubínovo červených tónov s tmavým základom dodá vašim vlasom jemný, bohatý rozmer, ktorý ste hľadali.

Hodí sa takmer na každý typ vlasov a jej odtieň môžete upraviť tak, aby zodpovedal vášmu konkrétnemu tónu pleti.

Tmavé, výrazné farby vyzerajú skvele na krátkych účesoch bob. V prípade, že chcete svojmu vzhľadu dodať trochu štýlu, vyberte si uhlový strih. Vlasy, ktoré sú vzadu kratšie a vpredu dlhšie, nielenže pomáhajú orámovať tvár, ale dodávajú jej aj objem.

Ak túžite po neodolateľnom vzhľade, tak voľte ombre. Dvojfarebný melír dodá vašim vlasom bohatý rozmer. Vyzerá najlepšie na čokoládovo hnedých vlasoch.

Čo by ste povedali na balayage (balejáž)? Je to skvelý spôsob, ako z tohto trendu vyťažiť naozaj maximum! Vrstvením, ktoré je základom tejto techniky farbenia vlasov, docielite spojenie čerešňovej farby s čiernym základom.

Odporúčame: Láka ťa dočasná farba na vlasy? Tak spoznaj jej výhody a hrozby!

vlasy

Zdroj: pinterest.com/love_hairstyles/

vlasové trendy

Zdroj: pinterest.com/love_hairstyles/

Zdroj foto - úvodná koláž: pinterest.com/love_hairstyles, pinterest.com/saloncentric


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

1 komentár

Katarína Hrtúsová 05.02.23 13:04

KH
karma
79.00

Táto kombinácia farieb vyzerá úžasné.

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní