Zariaďte svoju predajňu esteticky, aby sa v nej zákazníci cítili čo najlepšie

Zariaďte svoju predajňu esteticky, aby sa v nej zákazníci cítili čo najlepšie

Máte vlastnú predajňu alebo len premýšľate nad jej zriadením? V tom prípade ste tu správne. Prinášame vám prehľad tipov, ktoré oživia predajňu a vaši zákazníci sa tak u vás budú cítiť maximálne komfortne.

Nič nie je horšie, ako to, keď sa ani vy vo svojej predajni necítite dobre. Mali by ste si preto tento priestor zariadiť podľa vlastných predstáv a podľa toho, čo sa páči vašim zákazníkom. Ak bude vaša predajňa estetická, priláka nových ľudí, vďaka ktorým sa vám môžu zvýšiť príjmy. Preto zariaďovanie predajne neberte na ľahkú váhu a dajte si na tom záležať. Aby sme vám to čo najviac uľahčili, prinášame vám niekoľko tipov, ako na to.

Dôležité sú moderné vitríny

V prvom rade by ste sa mali zamerať na to, kam svoj tovar v predajni uložíte. Veľmi praktickým a moderným riešením sú totiž vitríny, ktoré sú dostupné v rôznych prevedeniach. Ide o maximálne štýlový prvok do predajne, ktorý dokáže celú miestnosť skrášliť. V prípade, že prevádzkujete predajňu s oblečením, určite sa vám zíde aj nejeden kvalitný regálový systém.

Okrem iného výstavné vitríny sú skvelým riešením na zviditeľnenie jednotlivých kúskov. Tieto prvky do predajne sú totiž elegantné a upútajú pozornosť nejedného zákazníka. Vynikajú tiež praktickou stránkou. Na vitrínach sa totiž usádza prach oveľa menej ako na klasických regáloch. Nebudete ich  musieť umývať každý deň, čo vám uľahčí prácu a ušetríte množstvo času a energie. Výber pekných vitrín je tak pre vašu predajňu kľúčom k úspechu.

Pozri aj: Amazon predstavil novinku. Chceli by ste, aby vašim deťom čítala rozprávku zosnulá mama?

moderná predajňa

Zdroj: unsplash.com

Ako zladiť farby?

Premýšľali ste už nad tým, aké farby by ste chceli zvoliť do predajne, ktorú vlastníte? V tomto prípade platí, že menej je viac a rozhodne sa to neoplatí preháňať. Ak by ste zvýraznili len jednu stenu zaujímavou farbou, mohlo by to viesť k tomu, že by sa celý priestor opticky zväčšil. Ide o vysoko efektívne a zároveň aj praktické riešenie.

Do predajne sa odporúča vybrať najmä neutrálne farby, ktoré budú ladiť s nábytkom v miestnosti. Veľmi výrazné farby by mohli byť v tomto prípade risk, preto radšej všetko vsaďte na istotu. Inovatívnym riešením sú aj zaujímavé tapety, ktoré dodajú každej predajni vynovený vzhľad.

Pozor na preplnenie

Aj napriek tomu, že máte v hlave množstvo nápadov, nemali by ste to preháňať. Ak by ste totiž do vašej predajne vložili až príliš veľa kusov nábytku, priestor by vyzeral preplnene. To rozhodne nepôsobí dobre a zákazníkov to skôr odrádza. Najlepším riešením sú v tomto prípade neutrálne farby v kombinácii s väčšími kusmi nábytku. Prvky, ktoré chcete zvýrazniť môžu byť farebné, aby vynikli. Môže ísť napríklad o vankúše, štýlové vázy alebo kvetiny.

Preto neváhajte a zariaďte si aj vašu predajňu podľa vlastných predstáv. Možností máte skutočne veľa, len si vopred premyslite celú stratégiu a plán, aby nedošlo k zbytočnému zmätku. Veríme, že aj vaša predajňa bude žiariť vysokým štýlom a kvalitou!

Zdroj úvodnej foto: pixabay.com


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní