Rianne Meijer hrdo ukazuje svoju celulitídu po celom svete. A čo ty? Buď ako ona a nehanbí sa!

Rianne Meijer hrdo ukazuje svoju celulitídu po celom svete. A čo ty? Buď ako ona a nehanbí sa!

Nie je to tak dávno, čo niektoré veci boli pre nás tabu. Teda, ani nie tak veci ako niektoré témy, o ktorých sa na verejnosti vôbec nehovorilo. Keď sa povedalo menštruácia, mnohé z nás sa snažili otočiť konverzáciu a túto tému nejako zahovoriť. Podobne to je aj v prípade sexu, o ktorom sa na verejnosti veľa nehovorí. Takýchto tém je skutočne veľa a jednou z nich je aj celulitída. Síce s ňou žijeme, skrývame ju a hľadáme najlepšie spôsoby ako ju odstrániť, no príliš často o nej nehovoríme – a to ani medzi kamarátkami.

Rianne Meijer si však zaslúži náš obdiv, pretože ako jedna z mála žien sa nebojí otvorene hovoriť o tomto estetickom probléme, s ktorým bojuje takmer každá žena. Rianne má na svojom instagrame viac ako 1,4 milióna fanúšikov, ktorým každý jeden deň dodáva sebavedomie a odvahu. Ako sama uvádza, netreba sa brať až tak vážne a treba si život užívať so všetkým, čo nám prináša, respektíve čo nám dáva.

Komunita žien s celulitídou

Rianne dokonca sama uvádza, že nikdy netreba brať vážne nastajlované fotky na sociálnych sieťach. Vždy je všetko len o správnej póze, svetle a nastavení sa, aby nebolo vidno to, čo nemá byť videné. Aj keď na prvý pohľad vyzerajú dámy na fotkách tak dokonalo, majte na pamäti, že vždy ide o správne svetlo a v mnohých prípadoch aj o retuš fotiek. Jednoduchou úpravou tak môžete zamaskovať aj nenávidenú celulitídu.

Okrem Rianne nájdete na sociálnej sieti Instagram veľkú komunitu žien, ktoré sa neboja odhaliť skutočnú pravdu. Dvojitá brada, pomarančová koža, nejaký ten faldík v okolí pása vás vôbec nemusí odradiť od toho, mať sa rada taká aká naozaj ste.

Dokonca Rianne samotná robila kedysi modelku a na svojom instagrame sa pýšila dokonalými fotkami, na ktorých mala priam vyšportovanú postavu, akú by chcela mať každá z nás. No s tým skoncovala, pretože ju nebavilo dodržiavať všetky tie príkazy a diéty, na ktoré sú mnohé modelky odkázané a ku ktorým sú viac-menej prinútené. V dobe modelingu si musela mnohé odopierať, no dnes si dopraje všetko a má sa rada taká, aká je – aj s pomarančovou kožou.

Pozri aj: Najvyhľadávanejšie zložky v kozmetike za rok 2020: Ako prospievajú našej pleti?

1 z 14

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

1 komentár

Anton Marek 18.03.21 22:10

karma
127.00

je osviežujúce, že niekto postuje aj skutočné fotky bez filtrov a úprav

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní