Stratili ste dôvod na úsmev? S domácim bielením zubov ho môžete získať späť

Stratili ste dôvod na úsmev? S domácim bielením zubov ho môžete získať späť

Nielen kvalitné líčenie, elegantné šaty a luxusné šperky dokážu dodať vášmu telu ten správny šmrnc. Akákoľvek snaha o dosiahnutie ideálu krásy bude zbytočná, ak sa nedokážete na svoje okolie usmievať, pretože vám v tom bráni silné zafarbenie zubnej skloviny.

Vďaka žltým zubom neurobíte na svoje okolie dobrý prvý dojem a stratíte dôvod na úsmev. Ani zďaleka to však nie je dôvod na paniku, pretože aj bez drahých návštev zubára je možné získať späť váš povestný úsmev i radosť a žiarivo biele zuby, v ktorých svetle vynikne vaša osobnosť a krása ešte viac.

Aby vám intenzívne zafarbenie zubov zbytočne nekomplikovalo život, domáce bielenie zubov s obsahom profesionálnych zložiek vám pomôže získať žiarivo biely úsmev, vďaka ktorému budete mať opäť dôvod na radosť.

Pozri aj: Najlepšie jarné účesy, nad ktorými sa oplatí popremýšľať: TIETO budú svedčať aj tebe!

Prečo podstúpiť bielenie zubov bieliacimi pásikmi?

Na trhu je obrovské množstvo prípravkov, pomocou ktorých je možné nežiaduce zafarbenie zubnej skloviny odstrániť.

Rýchle bielenie zubov pomocou bieliacich pásikov je však nielen efektné, ale aj jednoduché, časovo nenáročné a cenovo dostupné.

Ide o tenké plastové prúžky, ktoré sa vďaka technológii Strong Grip a No Slip jednoducho na vrchné aj spodné zuby prilepia, pevne držia, nešmýkajú sa a počas aplikácie bielenia vám dokonca umožňujú konzumovať obľúbené jedlá alebo piť nápoje.

Najdôležitejšie však je, že profesionálne aktívne zložky bieliacich pásikov zlepšujú farbu zubov behom niekoľkých minút v priebehu 1-3 týždňov. Perleťovo biele zosvetlenie je potom na konci procesu pre vás tou najlepšou odmenou, ktorou sa môžete pýšiť pri správnej starostlivosti o zuby po celý rok.

Bielenie šetrné k zubom aj peňaženke

S výsledným bielením zubov prostredníctvom jednoduchých bieliacich pásikov budete po absolvovaní celej procedúry určite spokojní. Odtieň vašich zubov sa zosvetlí o niekoľko odtieňov, čím získate (v závislosti od pôvodného zafarbenia zubnej skloviny) svetlejšie a belšie zuby a s nimi aj dôvod na úsmev. Proces aj výsledok bielenia je naozaj presvedčivý a k vašim zubom i peňaženke zároveň šetrný.

Neprehliadni: Prdy, vetry či flatulencia – o ktorých zaujímavých faktoch o nich ste možno ani netušili?

Správna starostlivosť a pravidelná hygiena efekt bielenia zvýraznia

Bielenie zubov bieliacimi pásikmi je mimoriadne jednoduchá a medzi ľuďmi obľúbená metóda. V žiadnom prípade ju ale nemožno využívať ako náhradu komplexnej starostlivosti o chrup. Správne čistenie zubov je základ celkového zdravia človeka, pričom efekt bielenia môže vo výraznej miere zlepšiť. Rovnako tiež platí, že čím lepšie je celkové zdravie vašich zubov, tým krajší bude váš vlastný úsmev.

Využiť na tento účel môžete rôzne špeciálne pasty, z ktorých mnohé tiež obsahujú aktívne bieliace zložky. Určite je vhodná a nápomocná aj správna zubná kefka. Moderné sonické zubné kefky majú dokonca aj ultrazvukový efekt, vďaka ktorému môže byť vaša ústna dutina zbavená akýchkoľvek baktérií a vírusov. Svoj efekt a význam majú aj medzi zubné kefky alebo dentálne nite.

Uvidíte, že aj vďaka týmto krokom môže byť výsledný efekt bielenia zubov ešte lepší a vydrží vám celé mesiace.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní