Tichá noc? Tak tú tento rok nečakajte! Vďaka Mixitu to bude cez sviatky totiž parádne chrumkať

Tichá noc? Tak tú tento rok nečakajte! Vďaka Mixitu to bude cez sviatky totiž parádne chrumkať

Pripomínajú vám blížiace sa Vianoce už od októbra… A vy ste za to radi. Čo je to? Predsa vianočné hity od Mixit! V sviatočnej kolekcii nájdu svojich obľúbencov chrumkáči naladení na škoricovo–badiánovú vlnu, vianočný škriatkovia však vyčarovali aj jednu novinku pre milovníkov prekvapení. Oriešková smršť, lupienková fujavica, čokoládové záveje a chumelice škorice i ďalšieho korenia sú len čriepky zázrakov a kúziel, čo sa práve teraz odohrávajú pri Mixit peciach.

Pozri aj: Svetlicový olej - prečo si ho zamiluješ? Takéto sú jeho účinky na naše zdravie!

vianočný mix

Zdroj: mixit.sk

Neželá si viacej nič, kto má Vianočný mix

 Historicky najpredávanejšia mixiťácka zmes so sušenými jabĺčkami, brusnicami, čokoládou a zmesou orechov v omamnom korení prevonia každú kuchyňu a nemusíte s ňou čakať až na advent. Na tento sviatočný hit sa objednávky kopia pol roka dopredu a chuťové bunky sa nevedia dočkať, kedy si prídu na svoje. To viedlo v Mixite k významnému kroku. Vôbec nič na zložení mixu nezmenili a zostal chuťovo rovnako geniálne vyladený ako minulý rok. Čo by aj menili, keď si ho všetci zamilovali taký, aký je. 

Vianočný MIX, 625 g. Zoženiete na www.mixit.sk za 9,59 €.

Čaj Čarovná zima

Zdroj: mixit.sk

Vianočná novinka bola by príma

… preto je tu Čarovná zima! Magický proces výroby si  v Mixite dôkladne strážia, kúzlo chuti tohto sypaného čaju však prezradili. Z každého hrnčeku sa budú linúť jabĺčka, hrozienka, pomarančové plátky a kôra, škorica a ešte pár voňavých ingrediencií navyše. 

Čaj Čarovná zima, 90 g, zoženiete na www.mixit.sk za 6,59 € od polovice novembra.

vianočná kaša

Zdroj: mixit.sk

Ranná ako polnočná? Mixit Kaša Vianočná

Pozrieť sa z okna spálne a uvidieť zasneženú krajinu, tak má vyzerať vianočné ráno. A ako má chutiť? Po sušenom pomaranči, čokoláde s karamelom a voňať má ako klinček a badián. Pšenová Vianočná kaša priláka aj samotného Ježiška a rozhodne ju nemusíte len raňajkovať. Hrejivá dobrota vám v miske bude robiť sviatočnú spoločnosť pokojne aj večer pri sledovaní filmu.

Vianočná kaša, 270 g. Zoženiete na www.mixit.sk za 6,59 €.

vianočné oriešky z pece

Zdroj: mixit.sk

Čo nám to Ježiško nesie? Vianočné oriešky z pece

Lup lup lup. To nepraská Ježiškovi v krížoch. Mixiťáci sa rozhodli, že ani tieto Vianoce nebudú v znamení pôstu a pri peciach už lúskajú zmes vlašákov a mandlí, ktoré dozlatista upečú, no pred tým ich ešte vykúpu v mede, karameli a kokosovom cukre. Namiesto peny dostanú do kúpeľa poprašok cejlónskej škorice, badiánu a klinčeku, aby z tejto starostlivej procedúry vyšli v plnej sile potešiť niekoho pod stromčekom.

Vianočné orechy z pece, 125 g. Zoženiete na www.mixit.sk za 6,19 €.

Cítite to? Škorica, badián, orechy, čokoláda aj sušené citrusy… To za sebou asi vianoční škriatkovia v Mixite nezavreli dvere. Zabudnite na Popolušku s jej tromi orieškami a napíšte na list Ježiškovi radšej Mixit. V ňom ich totiž nájdete zaručene viac. A k tomu aj ďalšie dobroty. Vyberte si na mixit.sk/hotove-mixit/vianoce.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

1 komentár

Alžbeta Stanková 10.12.22 07:13

AS
karma
108.00

sú naozaj výborné, ale si ich môžem dovoliť len občas

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní