Ktorá farba kabeliek bude v roku 2024 najviac trendy? Poďte to zistiť spolu s nami

Viete, bez čoho sa nezaobíde žiadna žena? No predsa bez kabelky, ktorá celému outfitu dodá správny šmrnc a do ktorej ukryjete všetky svoje drobnosti.

Či už ste nákupnou maniačkou a máte v šatníku niekoľko rôznych kabeliek, alebo hľadáte práve jednu univerzálnu, poďte sa spolu s nami pozrieť na to, na akú farbu kabelky sa oplatí staviť počas nadchádzajúcej sezóny.

Majte kabelku v trendy farbe

V rýchlom a neustále sa meniacom svete módy je dôležité mať prehľad nielen o tom, čo je aktuálne trendy, ale aj o tom, aké trendy nás čakajú počas najbližšieho obdobia. O kabelkách to platí obzvlášť, keďže ide o kúsok, ktorý je vždy vidieť a ktorý celkovému outfitu dodáva finálnu bodku.

Donedávna boli najštýlovejšie kabelky v metalických, červených či zelených odtieňoch. No keďže móda ide neustále dopredu a trendy sa rýchlo menia, mali by ste vedieť, po akej kabelke siahnuť počas roka 2024. Ak by sme to mali zhrnúť, počas najbližších sezón sa očakáva návrat ku klasickým a neutrálnym tónom, ktoré každej žene dodajú sofistikovanosť a nadčasovosť. Okrem toho budete vyzerať štýlovo s kabelkou v jemných pastelových farbách.

Pozri si aj: Ktoré znamenie zverokruhu je najkrajšie? Nájdi odpoveď TU a TERAZ!

Dámska kabelka v perlovo-bielej farbe

Po všetkých tmavých zimných farbách sa pripravte rozžiariť ulice s kabelkou, ktorá vynikne. Práve perlovo-biela či slonovinová farba sú absolútnym hitom, po ktorom vám odporúčame siahnuť. Takéto kabelky pôsobia nežne a hravo zároveň, pričom ich viete zladiť s rôznymi outfitmi. Vôbec neplatí, že aj vaše topánky by mali byť v rovnakej farbe. Práve naopak, čo tak si obliecť midi rifľovú sukňu, saténové tielko v béžovej farbe a k tomu si zobrať bielu kabelku do ruky? Celý outfit krásne doplnia ružové tenisky.

Kabelka v perlovo-bielej farbe môže byť v menšom aj väčšom prevedení, veľmi trendy bude aj bledá crossbody kabelka so zlatou či striebornou výraznou prackou. Pokiaľ sa pýtate na tvar, stavte na tvar polovičného mesiaca či tote bag.

Odporúčame aj: Upokojujúci bylinný kúpeľ - pohladí telo i dušu

Dámska kabelka v gaštanovej farbe

Ak sa do vášho šatníka najlepšie hodí kabelka v hnedej farbe, v roku 2024 jednoznačne siahnite po gaštanovom odtieni. Ide totiž o horúci trend, s ktorým nič nepokazíte. A čo je na tom najlepšia, gaštanová kabelka je nadčasová, preto bude IN aj za niekoľko rokov. Vyberte si tzv. bucket bag v tejto farbe, oblečte si k nej roztrhané džínsy nad členky, lodičky so zvieracou potlačou, pásikovú košeľu a čierne sako. Uvidíte, že pritiahnete pohľady všade, kam vkročíte.

trendy kabelky 2024

Zdroj: CCC shoes

Aké ďalšie farby kabeliek budú v roku 2024 hitom?

Pokiaľ by ste mali v šatníku jednu perlovo-bielu a jednu gaštanovo-hnedú kabelku, pohodlne si s nimi vystačíte na akúkoľvek príležitosť. No ak túžite aj po ďalších trendy kúskoch, máme pre vás super tip na šedú matnú kabelku. Ide o pomerne netypický odtieň, no pre rok 2024 je ako stvorený. Odporúčame vám vybrať si šedú crossbody kabelku, poprípade šedú veľkú kabelku hranatého tvaru. Získate tak štýlový a praktický kúsok. Zlaďte ju s bielymi slim nohavicami a semišovou bundou vo výraznej farbe.

Túžite skôr po kabelke, ktorá bude nápaditá a ihneď zaujme? Tak si zaobstarajte bledomodrú alebo bledožltú kabelku, obe budú počas najbližších sezón veľmi trendy. Kabelky v pastelových farbách pôsobia hravo a štýlovo zároveň, pričom každý outfit pozdvihnú na iný level. Ak si chcete kabelku v modrej či žltej farbe vziať k ležérnemu outfitu, výborne sa k nej budú hodiť béžové tenisky.

Či už sa rozhodnete pre kabelku v zemitých farbách alebo skôr v pastelových odtieňoch, dôležité je, aby ste si vybrali kúsok, ktorý bude zodpovedať vášmu osobnému štýlu a krásne doplní vaše outfity. Vyberte si kabelku v internetovom obchode CCC, kde sa môžete spoľahnúť nielen na moderné kúsky, ale aj na nekompromisnú kvalitu.

Zdroj úvodnej fotky: ccc.eu/sk

0 komentárov

Vaše meno:

Z NÁŠHO YOUTUBE