Zohľadňuje individuálne želania každej dámy, jej flexibilitu a pohodlie

Zohľadňuje individuálne želania každej dámy, jej flexibilitu a pohodlie

Či už styling vlasov, denné líčenie alebo večerný look, my ženy sa rady robíme peknými. Kde však nájsť to správne miesto na nalíčenie? Máme pre vás optimálne riešenie kozmetického – toaletného stolíka do každej miestnosti.

Poďme sa na tohto univerzálneho pomocníka spoločne pozrieť, aby bolo pre vás ranné líčenie alebo nanášanie obľúbeného make-up-u dokonalé, jednoduché a pohodlné.

Toaletný stolík ako profesionál na líčenie

Radi sa venujete podstatným veciam s trochou času a voľna a všetko, čo k tomu potrebujete, by malo byť na konkrétnom mieste po ruke a pritom vždy štýlové? Zabezpečte si krásny toaletný stolík a máte po starostiach!

Doplnok, ktorý mal vo svojej špecifickej podobe u žien miesto už v stredoveku a v začiatkoch 17. či 18. storočia, bol veľmi rozšírený a obľúbený najmä v bohatých kruhoch. Tí, ktorí si to mohli dovoliť, si vďaka nemu zriadili svoj malý kútik venovaný výlučne ženskej kráse.

Dizajn starožitných toaletných stolíkov je, samozrejme, od dnešných modelov odlišný, avšak, nie zas tak veľmi. Na jeho umiestnenie nepotrebujete veľa priestoru a má v sebe zabudované zrkadlo, čo je dobrý začiatok, pretože kozmetické zrkadlo so správnym osvetlením a pracovnou plochou je pri líčení nevyhnutné.

Kvalitný toaletný stolík vám na tento účel ponúka množstvo príležitostí. Ponúka dostatok miesta na usporiadanie púdru, riasenky, flitrov a všetkých vašich obľúbených náležitostí.

Pozri aj: Klimaktérium: Ako ho zvládajú slávne ženy?

kozmetický stolík

Zdroj: Shutterstock®

Všetko potrebné na jednom mieste

Správny toaletný stolík by mal mať dostatok úložného priestoru bez ohľadu na to, kde sa nachádza, pretože v opačnom prípade stráca svoj zmysel.

Stôl, vybavený množstvom zásuviek, by mal ponúkať dostatok priestoru na elegantné uloženie všetkého, čo potrebujete. To zahŕňa make-up, štetce, parfumy, šperky a čokoľvek iné, čo máte vo svojom repertoári. Vďaka šikovnému toaletnému stolíku potom máte všetko potrebné na jednom mieste.

Okrem toho by mal mať veľkú odkladaciu plochu. Získate tak dostatok miesta na usporiadanie všetkého potrebného náčinia, takže budete mať dôležité veci vždy po ruke.

Súčasťou je samozrejme aj veľké zrkadlo, ešte lepšie osvetlené, aby ste mali na dokonalé líčenie tie najlepšie podmienky. Často je z dôvodu maximálneho pohodlia súčasťou toaletného stolíka aj taburetka, aby ste sa mohli pri líčení jednoducho usadiť.

Dekoratívny prvok každej miestnosti

Okrem samozrejmého využitia, zohráva toaletný stolík významnú úlohu aj v interiérovom dizajne. Vystupuje ako mimoriadne estetický dekoratívny prvok, ktorý netreba podceňovať, pretože môže spolu s luxusnými posteľnými obliečkami výrazne vylepšiť miestnosť – zvyčajne spálňu.

Často disponuje vynikajúcimi dizajnovými prvkami. Či už ide o dekorácie, zakrivené línie alebo samotný dizajn stola, dokáže takýto prepracovaný stolík dodať miestnosti nový a naozaj skvelý vzhľad. Stáva sa tak mimoriadne elegantným kusom nábytku, ktorý ako pravé dámy oceníte pri nie jednej príležitosti. A ak sa o tom chcete presvedčiť, stačí si tento stolík s posteľnými obliečkami v Dome textilu zakúpiť.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní