Topánky pre deti, ktoré chcú vyzerať dobre

Topánky pre deti, ktoré chcú vyzerať dobre

Kvalitné detské topánky sú pre malé nôžky nevyhnutné. Koniec koncov, dieťa, ktoré sa učí chodiť, získava dôležité zmyslové informácie práve z chodidiel, ktoré sa dotýkajú zeme. Obuv so správnou oporou tak pomáha chrániť vyvíjajúce sa nohy pred zranením, teplom a chladom. Keď však na chvíľu zabudneme na to, že detské topánky by mali byť najmä funkčné, mnohé deti chcú nosiť topánky, v ktorých sa cítia dobre. Chcú byť trendy a zapadnúť medzi svojich rovesníkov. Chcete, aby sa vaše dieťa cítilo pohodlne, no zároveň chcete nájsť pár, ktorý bude všestranný a dodá jeho outfitom dokonalú bodku na záver? To ste tu správne!

Štýlové zimné čižmy

Po prvé, chladné počasie, dážď a niekedy aj sneh znamená, že počas zimnej sezóny potrebujete pre deti naozaj kvalitnú a odolnú obuv. Ideálne sú detské čižmy, ktoré sú vybavené predĺženou oporou členku a klenby, vďaka čomu dokážu zvládnuť živly a zároveň poskytujú optimálne pohodlie.

Zimné detské topánky, ktoré majú štýl môžu mať rôzne podoby. Dievčatá budú uprednostňovať kožené čižmy po kolená, ktoré sa perfektne hodia k džínsom i k šatám, zatiaľ čo chlapci si pravdepodobne zamilujú členkové čižmy, ktoré outfitu dodávajú štýl a miernu drsnosť. Keď si pozriete sortiment overených výrobcov a dodávateľov obuvi, ako napríklad CCC, rozhodne nájdete perfektné zimné čižmy pre vaše dieťa bez ohľadu na jeho vkus a váš rozpočet.

Pozri aj: Snehule pre ženy – 3 najkrajšie modely

Všestranné letné sandále

Rovnako ako musia byť nohy vášho dieťaťa v zime chránené pred prírodnými živlami, v lete musia mať v horúcich dňoch možnosť dýchať. Tie najlepšie sandále pre deti odvádzajú vlhkosť a poskytujú neuveriteľné pohodlie. Pokiaľ hľadáte naozaj trendový kúsok, vyskúšajte rôzne letné štýly, ako napríklad tie s námorníckou tematikou.

Ideálne sú tiež letné detské sandále, ktoré sú široké a majú dvojité pásiky na suchý zips. Štýlovo vyzerá aj kombinácia materiálov, či štýlové detaily, ktoré oživia každodenné dobrodružstvá. Na spoločenské príležitosti sa zase hodia elegantnejšie sandále. Dievčatá si zamilujú topánky v zlatom alebo striebornom odtieni s detailom kvetov alebo mašle. Tento druh sandálov spája eleganciu a hravosť v jedinej topánke!

Závideniahodná obuv do školy

Iste, školská obuv možno nepatrí medzi tie najlepšie detské topánky, no je nevyhnutná pre každé školopovinné dieťa. V tomto prípade rozhodne zvážte nákup ortopedickej školskej obuvi. Tá sa hodí bez ohľadu na to či vaše dieťa vyžaduje dodatočnú podporu, alebo len chcete obuv najvyššej kvality.

Jedny z najlepších topánok pre deti sú odborne navrhnuté tak, aby poskytovali dlhotrvajúce pohodlie a ochranu. Sú ľahké, no zároveň poskytujú potrebnú podporu. Samozrejme, to, že sú funkčné neznamená, že nebudú moderné. Vyberte vašim deťom skutočne štýlovú obuv v moderných farbách alebo so vzorom, ktorý je v súčasnosti trendy. Vaše dieťa si ich tak zamiluje a bude ich rado nosiť.

Odporúčame: Svadobné topánky na celonočné tancovanie – ako si ich vybrať?

Pohodlné topánky pre deti na každý deň

Posledným bodom sú pohodlné topánky, ktoré môže vaše dieťa nosiť každý deň, bez ohľadu na to, kam práve ide. Väčšinou ide o pohodlné a trendové tenisky, ktoré sa perfektne hodia k šatám, džínsom i k elegantným nohaviciam. Vybrať si pritom môžete z naozaj obrovského množstva rôznych tenisiek od vysokých až po nízke, od nazúvacích až po tie na suchý zips.

Pokiaľ chcete dosiahnuť maximálnu všestrannosť a funkčnosť, stavte na biele alebo čierne tenisky, ktoré sú zároveň trendom roku 2023. Ak však vaše dieťa miluje farby, nájdite mu kúsok vo fialovej, zelenej alebo červenej – to sú taktiež módne farby tohtoročnej sezóny.

Zdroj foto - úvodná fotka: CCC


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

1 komentár

Marta Kendrová 31.03.23 07:04

MK
karma
100.00

Zaujali ma topánky na každý deň - tu by som vybrala biele tenisky

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní