Celebrity a ich menej slávne dvojičky: Vedeli ste o nich?

Celebrity a ich menej slávne dvojičky: Vedeli ste o nich?
  • 08.05.2021
  • Michaela Kožáková

Máte i vy dvojča? Stáva sa vám, že si vás na ulici niekedy mýlia? Možno sa aj podobáte ako vajce vajcu, ale každý z vás je úplne iný – má talent na niečo iné, zaujíma ho niečo iné. Neznamená to, že keď ste sa narodili v ten istý deň, tak i vaše charaktery a zmýšľanie musia byť rovnaké. 

Slávni a menej slávni

Niektoré dvojčatá v hollywoodskych vodách sú mimoriadne známe – napríklad Mary-Kate a Ashley Olsen, Tia a Tamera Mowry či Dylan a Cole Sprouse. V prípade týchto dvojíc mali obe dvojčatá podobné ambície a získali si zástupy fanúšikov. A čo keď jedno z dvojčiat nechce byť slávne? Čo ak chce viesť „normálny" život s bežnými starosťami a radosťami smrteľníka a nevadí mu stáť v tieni svojho slávneho súrodenca? A predsa nie je vždy pravidlom, že všetci v rodine musia byť populárni či už je to z dôvodu nedostatku záujmu, príležitostí alebo jednoducho nemajú nadanie.

Mnoho hercov, spevákov a modeliek má dvojičku, o ktorých verejnosť nemá ani potuchy, pretože nepôsobia v zábavnom priemysle alebo skôr stoja na opačnom konci reflektorov svetiel. Nahliadnite do galérie nižšie a budete prekvapení, kto z celebrít má svoju dvojičku. 

Pozri aj: Oblečenie bez pohlavia? Tento chlapík nosí ženské oblečenie a búra tak zaužívané stereotypy!

- Celebrity a ich dvojicky
1 z 7

Hunter a Scarlett Johansson

Nech zdvihne ruku ten, kto vedel, že táto pôvabná herečka má dvojičku. Hunter Johansson sa neangažuje v zábavnom priemysle, venuje sa politike. Dokonca sa podieľal na kampani prezidenta Obamu v roku 2008.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

2 komentáre

Ľubica Šťastná 09.05.21 06:59

ĽŠ
karma
100.00

Väčšina z nich ma naozaj prekvapila.

  • 0
Odpovedať

Zdenka Sabanošová 09.05.21 11:32

ZS
karma
100.00

Vôbec som to netušila

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní