Najšialenejšie domy celebrít: Neuveríš, ako bývajú celebrity!

Najšialenejšie domy celebrít: Neuveríš, ako bývajú celebrity!
  • 26.02.2021
  • Michaela Kožáková

Mnohí z nás považujú celebrity a známe osobnosti za niečo viac a vzhliadajú k nim ako ku nejakým ikonám. Pre niektorých sú aj vzorom, inšpiráciou a ideálom krásy. Sú talentovaní, empatickí, múdri a sexi. No nájdu sa medzi nimi i takí, z ktorých by sme si príklad brať nemali. Koniec koncov, i oni sú tiež ľudia, chybujú, jedia, používajú nohy (niekedy) a keď sa odmaľujú alebo nie sú zrovna upravení na koncert či pre filmovú scénu, tak vyzerajú presne ako my, keď sa ráno zobudíme. Jednou vecou, ktorou sa od nich odlišujeme sú čísla na ich bankových kontách. A, samozrejme, sláva a rady fanúšikov. 

Čo s toľkými peniazmi?

O takom luxuse, v akom žijú niektoré známe osobnosti, sa nám, smrteľníkom, ani nesnívalo. Od bazénov a toboganov v obrovskom vodnom svete, cez golfové ihrisko, až po špičkovo vybavené wellness centrum – celebrity vedia, čo je dobré a radi si doprajú. A možno len nevedia, čo s toľkými peniazmi, vymýšľajú alebo jednoducho nemajú vkus. No a ich nápady, projekty a túžby mnohokrát vyúsťujú do naozaj čudných vecí. Poďte sa s nami pozrieť na tie najšialenejšie domy a sídla celebrít. Čo vám pri pohľade na ne napadá?

Neprehliadni: KVÍZ: Ako dobre poznáš filmový svet? Otestuj sa!

- Najšialenejšie domy celebrít
1 z 6

Ranč Neverland

Zosnulá spevácka legenda – Michael Jackson, kúpila nehnuteľnosť v roku 1988. Tento obrovský komplex v Santa Barbare v Kalifornii Michael pomenoval po Neverlande, ostrove fantázie z príbehu Petra Pana – o chlapcovi, ktorý nikdy nevyrastie. Nebolo to len sídlo tohto speváka, ale i súkromný zábavný park, ktorého súčasťou sú kvetinové hodiny, umelecké záhradné sochy, detská zoo, dve železnice, kolotoče. Ranč Neverland prehľadali policajti v súvislosti s procesom v roku 2003, kedy bol Michael obvinený z viacnásobného obťažovania dieťaťa. Spevák bol neskôr od všetkých obvinení oslobodený, nikdy sa však už na ranč nevrátil. V roku 2006 bolo zariadenie zatvorené a väčšina zamestnancov bola prepustená. V roku 2016 komplex kúpil miliardár Ron Burkle za 22 miliónov dolárov.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

6 komentárov

Ľubica Šťastná 26.02.21 07:02

ĽŠ
karma
100.00

Niektoré vyzerajú vskutku neuveriteľne.

  • 1
Odpovedať

Katarína Konečná 26.02.21 11:47

KK
karma
105.00

čím viac majú peňazí, tak tým menej majú vkusu

  • 1
Odpovedať

Juraj Podmanický 26.02.21 20:42

JP
karma
109.00

Proti gustu žiaden dišputát, no určite by sa tie investované milióny dali využiť na ušľachtilejšie ciele.

  • 1
Odpovedať

Kristína Sekeráková 28.02.21 09:48

KS
karma
133.00

Ten dom s veterným mlynom sa mi napríklad páči :-)

  • 1
Odpovedať

Jana Komadová 01.03.21 16:28

JK
karma
100.00

Vôbec im nezávidím

  • 1
Odpovedať

Anton Marek 18.03.21 21:37

karma
127.00

ten veterný mlyn môže byť celkom fajn.

  • 1
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní