Vtipné fotky ľudí a ich domácich miláčikov: Skús sa nezasmiať!

Vtipné fotky ľudí a ich domácich miláčikov: Skús sa nezasmiať!
  • 20.09.2020
  • Michaela Kožáková

Vraví sa, že psy sú najlepšími priateľmi človeka. Robia nám spoločnosť, bránia nás, vycítia, keď nám je smutno, dokážu nám zdvihnúť náladu. Niekedy však týchto najlepších a najvernejších spoločníkov by sme najradšej dali na adopciu. Napríklad keď sa pustia do narodeninovej torty, ktorú sme pripravovali celé dopoludnie alebo, keď nám dajú najavo, že ten nový hnedý gauč sa mi jednoznačne nepáči. Majitelia týchto rozkošných stvorení vedia, čo je to vstávať o pol piatej na neznesiteľné zavíjanie, kupovať každý týždeň nové papuče, pravidelne vysávať hlinu z podlahy a používať rôzne zaručené chmaty pri kúpaní.

Ani milovníci mačiek to nemajú o moc jednoduchšie. Žiadne rybičky v akváriu, roztrhané záclony, povrchová úprava obľúbeného kresla pazúrmi, granule po celom byte, náhle zmeny nálad od nahnevaného chlpáča s násilníckymi sklonmi až po prítulné mačiatko. Čo by sme však bez týchto našich drahých spoločníkov robili?

Nevymenili by sme ich za nič na svete

Aj vám sa niekedy stalo, že ste svojho miláčika nachytali v zvláštnej pozícií na gauči pri pozeraní televízora? I vaša mačka si vyžaduje pozornosť v tej najnevhodnejšej chvíli a nevzdáva to ani po hodine? Tieto naše domáce zvieratá nás niekedy dokážu poriadne prekvapiť svojim správaním a reakciami. A niekedy vedia byť i celkom otravné, keď si večer v posteli chceme prečítať knižku, odpovedať sestre na správy, keď musíme dokončiť dôležitú excelovú tabuľku alebo keď cvičíme jogu. Práve v tej chvíli chcú byť pri nás a chcú sa maznať. Mnohí z nás presne vedia, o čom hovoríme. Napriek tomu ich milujeme a, samozrejme, aj oni nás. Bezhranične.

Pozrite sa na niekoľko vtipných fotiek ľudí a ich domácich miláčikov a zasmejte sa s nami. A možno sa v nich nájdete i vy.

Pozri aj: Najdivnejšie veci na internete: Žeby dizajnéri spravili niekde chybu?

1 z 18

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

4 komentáre

Daniela Bieliková 20.09.20 19:50

DB
karma
117.00

Parádne fotky, som sa pobavila

  • 3
Odpovedať

Veronika Marejková 20.09.20 21:12

VM
karma
109.00

Zlepšili ste mi náladu. Super :)ⁿ

  • 2
Odpovedať

Ľubica Šťastná 21.09.20 05:49

ĽŠ
karma
100.00

Domáce zvieratá nás niekedy naozaj dokážu poriadne prekvapiť.

  • 2
Odpovedať

Elena Švachová 22.09.20 23:03

karma
109.00

Ha ha ha ,tie zvieratká sú úžasné :-D

  • 3
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní