Outfit do horúcich letných dní: Vyzbroj sa letnými kúskami!

Outfit do horúcich letných dní: Vyzbroj sa letnými kúskami!

Vitaj trend body-čiek! Kým sme ich doposiaľ obliekali len bábätkám, dnes sú trendom v ženskom módnom priemysle. Dokonca môžeme povedať, že body sa premenilo na základný prvok našich šatníkov, pretože ho môžeme nosiť po celý rok.

Existujú rôzne variácie tohto módneho prvku. V chladnejšom období môžete siahnuť po body s dlhým rukávom alebo golierom, v lete zase po odvážnejšom kúsku s odhaleným chrbtom alebo hlbším výstrihom. Dokonca tento kúsok krásne oživí festivalový outfit. Ak ho správne skombinujete, tak budete hviezdou tohtoročného festivalu.

Ako malé čierne šaty (little black dress), biela blúzka či sako, tak aj body by malo byť základom každého ženského šatníka. Ide totižto o univerzálny kúsok, ktorý sa dá zakomponovať do elegantného outfitu, ale aj do každodenného.

Nohavicový kostým, body a vysoké podpätky – outfit na poradu, pracovné stretnutie, do divadla alebo na svadbu či oslavu. Body v kombinácii so sukňou – letný outfit, ktorý oceníte aj na dovolenke. Body si však môžete vziať aj k obyčajným teplákom, v ktorých máte v pláne váľať sa pred televízorom. Vyberte si teda štýl, ktorý sa k vám hodí najviac.

Inšpiruj sa: Outfit v pastelových tónoch: Neboj sa farebných kombinácii – sú vhodné aj do práce

dámske letné body

Zdroj: Shutterstock®

Žlté body, šortky, sandále na klinovom podpätku – ideálna kombinácia na leto

Ak ste typ človeka, ktorý sa chce vyhnúť neustálemu zastrkovaniu košele do šortiek či nohavíc, body všetko vyrieši. A keďže vonkajšie teploty stúpajú, sezóna festivalov sa pomaly rozbieha a grilovačky tiež, rovnako tak aj posedenia na terasách kaviarní, inšpirujte sa letným outfitom vyššie.

Síce na pohľad vyzerá ako outfit pre mladšie ročníky, no ak zvolíte správne body (možno s menším výstrihom), tak jeho módnosť a praktickosť dozaista oceníte v každom veku. Je to kúsok, ktorý môžete začleniť do množstva rôznych outfitov preto by mal tvoriť základ každého šatníka. Pokojne body skombinujte so šortkami či džínsami, so sukňou (či už dlhšou alebo kratšou), elegantnými nohavicami alebo legínami – dozaista nešliapnete vedľa.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

4 komentáre

Iveta Moravčíková 01.07.22 16:33

IM
karma
100.00

Veru teraz keby sa dalo aj z kože by sa človek vyzliekol treba niečo lahké

  • 0
Odpovedať

Vlasta Mäsiarová 08.07.22 17:43

karma
100.00

Tento rok sa špecializujem na žltú

  • 0
Odpovedať

Anna Jasná 11.08.22 19:01

AJ
karma
-1.00

Šortky, sandále a bodíčka sú pre leto ako stvorené:)

  • 0
Odpovedať

Janka Komadova 19.01.23 20:01

karma
-1.00

Skvelá inšpirácia

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní