Manikúra na svadbu: Aké trendy prináša sezóna 2019

Manikúra na svadbu: Aké trendy prináša sezóna 2019
  • 15.04.2019
  • Mika Polohová a Zuzana Kmecová

Keďže je naším cieľom prinášať vám aktuality a súčasné trendy, pozhovárali sme sa za vás s nechtovými dizajnérkami z rôznych kútov Slovenska. Vybrali sme pre vás aktuálne trendy aj praktické postrehy, ktoré vám pomôžu lepšie naplánovať a vybrať vašu svadobnú manikúru.

V jednoduchosti je trend

Všetky nami oslovené nechtové dizajnérky sa zhodujú na jednom. Svadobným nechtom aj nechtom na bežné nosenie kraľuje jednoduchosť. Elegancia a prirodzenosť je na prvom mieste. Obľúbený je tzv. baby boom, ktorý pripomína francúzsku manikúru, no bez ostrých prechodov. Výhodou tohto štýlu je najmä to, že aj v prípade odrastov bude vaša prirodzená farba nechta pokračovaním laku, takže chýbajúci lak nebude tak zreteľný.

Zaujme ťa: Farebné svadobné topánky: Čo tak vydávať sa v teniskách?

nechty 3

Zdroj: Shutterstock®

Zdroj foto: pinterest.com

Ozdoby na nechty – prečo áno, prečo nie?

Pravdepodobne budete mať tendenciu, vymyslieť na svadbu niečo špeciálne. Vzory, ozdôbky, kamienky, špeciálne tvary. Dávajte si ale pozor. Ak nemáte skúsenosti so zdobenými nechtami, mohlo by sa vám to vypomstiť. Každý šperk, ktorý sa do laku vkladá, môže vypadnúť. Navyše, pokiaľ sú tieto elementy napríklad štrasové alebo inak vyčnievajú, budú sa vám zachytávať na oblečení a pomôcť budete potrebovať aj s obliekaním pančušiek. Tie sa veľmi ľahko na kamienkoch potrhajú a hneď na vám budú žmurkať veľkým očkom. Dobrá nechtová dizajnérka vám dá ozdobu do zálohy, ak by vám niečo vypadlo. Stačí, že si kamienok položíte znovu na necht a vrch prelakujete.

nechty 2

Zdroj: Shutterstock®

Zdroj foto: pinterest.com

Ako si zvyknúť na lakované nechty

Ak na lakované nechty nie ste zvyknutá, urobte si s nimi testovaciu jazdu. Ideálne je nechať si ich urobiť približne mesiac pred svadbou a pár dní pred svadbou prísť znovu na nové nechtíky. Takto vás aj nechtárka hneď poučí, ako sa lepšie o nechty starať. Dôležité sú najmä nechtové lôžka. Tie musia byť dostatočne vyživované a hydratované, aby na nich krásne sedel (ležal) a aby dlhšie vydržal.

svadobné nechty s ozdobou

Zdroj: Shutterstock®

Zdroj foto: pinterest.com

SOS nechty!

Lacný lak sa vám vypomstí. Rovnako aj to, ak si dáte nezmyselne dlhé nechty, na ktoré nie ste zvyknutá len pár dní pred svadbou. Nerobte to. Vaša svadobná manikúra patrí do rúk profesionálov a experimenty sa vám nevyplatia. S pokazenými a poškodenými nechtami už veľa nenarobí ani profík. Okrem toho sa ku šikovnej nechtárke objednáva približne DVA MESIACE vopred.

nechty

Zdroj: Shutterstock®

Zdroj foto: pinterest.com

Ak sa vám kúsok nechtu ulomí, vypadne vám kamienok alebo sa vám začne odlupovať lak, nepanikárte. Do kufríka záchrany si nezabudnite pridať bezfarebný lak, ktorým všetko začarujete späť na miesto. Žiadna vyrážka nestojí za ten stres. Jednoducho sa zasmejte a radšej si dajte dúšok šampanského. Zaslúžite si ho.  


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

2 komentáre

Ivana Šurániová 07.12.19 18:48

karma
100.00

vsetky sa mi pacia

  • 0
Odpovedať

Kristína Sekeráková 06.04.21 09:37

KS
karma
133.00

V jednoduchosti je krása. Takže žiadne extra dlhé nechty a kamienky sa mi nepáčia. Jednoduchou francúzskou manikúrou sa určite nič nepokazí :-)

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní