Modrá svadobná výzdoba: Extravagantná a predsa romantická

Modrá svadobná výzdoba: Extravagantná a predsa romantická
  • 24.03.2019
  • Mika Polohová a Zuzana Kmecová

Modrá svadobná výzdoba v kombinácii s ružovou

Svoje dievčenské predstavy o ružovej výzdobe dokážete do kytičiek prepašovať celkom jednoducho. Stačí šikovná ruka kvetinárky a bude „aj vlk sýty, aj ovca celá“. Aby táto ľahučká kombinácia dobre vyznela, nepotrebujete pritom ani veľa ružovej. Navyše je zrejmé, že ružových kvietkov je predsa len viac ako tých modrých. Za žiadnych okolností neodporúčame kvietky umelo dofarbovať. Na fotkách by síce vyzerali pekne, ale vôňa by sa úplne vytratila a nahradil by ju pach farebného spreja.

Prečítajte si tiež: Umelé alebo živé kvety na svadbu: Pre ktoré sa rozhodnúť?

modrá svadba

Zdroj: Shutterstock®

Zdroj foto: pinterest.com

Modrá v kombinácii s ružovou

Zdroj: Shutterstock®

Zdroj foto: pinterest.com

Modrá svadobná výzdoba v kombinácii s bielou

Zjemniť účinok modrej farby môžete klasickou bielou. Okrem veľkého výberu pekných bielych kvietkov, ktoré sú k dispozícii počas celého roka, je biela neodmysliteľnou súčasťou každej svadby. Ak ste ale dostatočne odvážna a priestor to dovoľuje, môže sa vaša svadobná agentúra alebo aj vy sama vyhrať s nahými stolmi bez obrusov. Tento štýl je momentálne populárnejší skôr v západných krajinách, ale postupne sa dostáva aj k nám, podobne ako nahé ovocné torty.

modré svadobné doplnky

Zdroj: Shutterstock®

Zdroj foto: pinterest.com

Modré svadobné šaty

Modrá môže tiež evokovať ľad – mrazivý oceán alebo zimnú nádheru. Ak budete mať svadbu v čase, kedy svet pokrýva cukrová poleva prvých mrazov, vyskúšajte si modré svadobné šaty. V kombinácii s prírodou a jemnými kvietkami, akými sú napríklad gypsomilka alebo nevestin závoj, budete vyzerať ako zimná kráľovná. Modrá sa bude vynímať aj na jar pod rozkvitnutými májovými stromami.

modré svadobné šaty

Zdroj: Shutterstock®

Zdroj foto: pinterest.com

Modré svadobné doplnky

Niečo nové, niečo staré, niečo modré a niečo požičané. Takto znie zaklínadlo pre dokonalý svadobný deň. Ak nepatríte medzi odvážne nevesty a chcete skôr staviť na klasiku, môžete si pod bielu sukňu svojich svadobných šiat schovať modré topánočky. Aj družičky budú v belasých šatách vyzerať ako víly.  

modrá svadobná torta

Zdroj: Shutterstock®

Zdroj foto: pinterest.com

modrá v kobinácii s bielou

Zdroj: Shutterstock®

Zdroj foto: pinterest.com

Modrú môžete do svadobnej výzdoby prepašovať takmer všade. Okrem šiat a doplnkov sa môžu modrať aj svadobné koláčiky. Svadobná torta bude zas s kúskom modrej polevy vyzerať ako arktický ľadovec. Biela čipka alebo mušelínový obrus uberie modrej na pánskom výzore a zmení aj modrú výzdobu na svadobnú.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

1 komentár

Kristína Sekeráková 06.04.21 08:35

KS
karma
133.00

Na svadbe nesmie chýbať niečo modré, tak prečo to rovno nezakomponovať do svadobnej výzdoby :-) Myslím si že modrá farba je na výzdobu super, predstavuje širokú škálu farieb, ktoré sa hodia do každého ročného obdobia.

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní