Svadba a deti: Aj ty budeš mať deti na svadbe? Zisti, ako ich zabaviť

Svadba a deti: Aj ty budeš mať deti na svadbe? Zisti, ako ich zabaviť
  • 19.03.2019
  • Mika Polohová a Zuzana Kmecová

Deti vraj prinášajú novomanželom šťastie. Sú predpoveďou budúcnosti, ktorá bude bohatá a plodná. Malí svadobní hostia však občas narobia aj hluk, niekedy ich to počas obradu nebaví, od únavy plačú a od radosti výskajú. Nie je to nič neobvyklé. Na svadbách milujeme ich maličké obleky, ešte menšie motýliky a ružové tutu sukničky s bielymi pančuškami. Deti na svadbe sú skvelé a niekedy ani nevieme, či nám robia viac radosti alebo starosti.

Pozri tiež: Aktuálne svadobné trendy: Aká budeš nevesta?

malí družbovia

Zdroj: Shutterstock®

Zdroj foto: pinterest.com

Prečo (ne)pozývať deti na svadbu?

Ak máte v blízkej rodine veľa detičiek, najmä ak máte súrodencov, ktorí majú deti, je možné, že budú musieť prísť na svadbu s nimi. V tomto prípade sa tiež o niečo horšie vysvetľuje, prečo by mali iní hostia nechať deti doma. Ak chcete počet detí na svadbe obmedziť, môžete vašim hosťom navrhnúť, aby detičky nechali doma a radšej si užili svadbu spolu s vami.

Ako zabaviť deti na svadbe

Pokiaľ máte na svadbe väčšie deti, po nejakom čase vzájomného „oťukávania“ si vytvoria svoju vlastnú párty. Budú ale potrebovať priestor, kde ich nebude nikto otravovať. Na vytvorenie takéhoto kútika budete potrebovať vymedzený priestor, na ktorý rodičia dobre uvidia. Do neho zopár rozprávkových filmov, farbičky, papier, omaľovánky, puzzle, spoločenské hry, stavebnicu a kukuričné chrumky a zopár detských džúsov v krabičke. Budete prekvapení, ako ľahko sa deti potom zabavia samé.

pozývať deti na svadbu

Zdroj: Shutterstock®

Zdroj foto: pinterest.com

Profesionálny baby sitting na svadbu

Ak máte na svadbe deti, ktoré sú menšie a vyžadujú si, aby na nich niekto stále dozeral, je lepšie zabezpečiť profesionálny baby sitting. Takto si mamky oddýchnu od nosenia, neustáleho kontrolovania a pobehovania za deťmi. Užijú si tanec, zábavu a debaty s dospelákmi. Deti sa budú cítiť ako v škôlke, pochopia, kto je autorita a navyše sa skvele zabavia. Profesionálne opatrovateľky pripravia pre deti množstvo aktivít a postarajú sa o to, aby boli spokojné, napapané a veselé.

malé družičky

Zdroj: Shutterstock®

Zdroj foto: pinterest.com

Úlohy detí na svadbe

Podľa toho, aké staré deti máte v rodine, môžete niektoré z nich zapojiť do svadobného programu. Malé družičky budú vyzerať rozkošne, keď budú kráčať pred nevestou a sypať do uličky lupienky kvetov. Malí družbovia zase môžu priniesť svadobné prstene, no nedávajte im ich skôr, ako vykročia do uličky. Aj keď trošku zablúdia alebo vysypú kvietky skôr, prípadne si ich budú šetriť a vyhodia len tri lupienky...

ako zabaviť deti na svadbe

Zdroj: Shutterstock®

Zdroj foto: pinterest.com

Všetky radosti aj starosti s deťmi patria k svadbe. Pretože patria k životu. Je len na vás, či ich budete mať na svadbe alebo nie. Ak sa pre malých hostí rozhodnete, uistite sa, že je o nich postarané. Ich potreby sa odlišujú od tých dospeláckych a treba na nich myslieť.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

1 komentár

Kristína Sekeráková 05.04.21 16:21

KS
karma
133.00

Je veľa možností ako zabaviť deti na svadbe, candy bar, omaľovánky, bublifuky,...

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní