Svadobná nočná košieľka: Buď očarujúca aj počas svadobnej noci!

Svadobná nočná košieľka: Buď očarujúca aj počas svadobnej noci!

Je to ako jeden veľký sen. Sen, ktorý je súčasťou krásnej svadobnej rozprávky. Žena sa stretne s mužom. Muž si pokľakne a žena s nadšením a motýlikmi v bruchu vyslovuje to magické slovíčko, ktoré razom všetko zmení. Spoločne si vysnívajú dokonalú svadbu a v ten deň sa muž mení na manžela a žena na manželku. Sľubujú si svoju vernosť až do konca svojho života. Život sa mení, mení sa priezvisko ženy a mladý pár sa pripravuje na tajomnú a hlavne dokonalú noc. Noc, ktorá sa už neodohráva za prítomnosti svadobných hostí. Len ona a on pri západe slnka, kde svoju lásku spečaťujú hneď druhýkrát.

Niektorí hovoria o svadobnej noci ako mýte, ktorý sa nikdy neuskutoční. No ak si celú svadbu naplánujete do posledného detailu, tak svadobnej noci sa určite dočkáte a bude taká, akú ste si ju predstavovali. Rovnako, ako sú dôležité svadobné šaty, tak svadobná nočná košieľka má svoje kúzlo, ktoré odhalí v danej chvíli už váš manžel. 

Svadobná nočná košieľka – nutnosť alebo zbytočnosť?

Za starých čias predstavovala svadobná noc veľkú udalosť. Bolo to totižto po prvýkrát, kedy sa nevesta a ženích videli v Evinom a Adamovom rúchu. Preto svadobné nočné košieľky mali svoje opodstatnenie. V súčasnosti, pokiaľ vám vaše náboženské tradície alebo morálne presvedčenia v tom nebránia, predpokladáme, že už nejednu „testovaciu jazdu“ máte za sebou. Preto svadobná nočná košieľka môže byť pre vás skôr okorenením a zábavkou pred podávaním „hlavného jedla“.

Ak sa práve rozhodujete, či je takáto nočná košieľka potrebná na svadobnú noc, tak verte nám, je to len a len na vás. No mali by ste vedieť, že pre mužov je sexi nočná bielizeň niečo ako extáza. Zvoľte nočnú košieľku alebo podväzky či sexi spodnú bielizeň. V každom prípade sa však v tento výnimočný deň vyhnite vyťahanému tričku, pretože dojem určite nespravíte.

Tento večer je len o vás dvoch, tak si ho užite podľa seba a v tom, v čom sa budete najviac cítiť žensky a sexi. Ak hľadáte inšpiráciu na krásne nočné košieľky, ideálne aj na svadobnú noc, tak sa inšpirujte nasledujúcou galériou.

Pozri aj: Svadobné podväzky: Neviditeľný detail, bez ktorého sa nezaobídeš!

1 z 16

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

4 komentáre

Tim Brage 04.09.19 01:31

TB
karma
85.00

Tak ta z hlavneho foto k clanku by 'sla'.A vobec by to nemusela byt svadobna noc.

  • 3
Odpovedať

Mária Chromíková 25.09.19 17:35

MC
karma
109.00

Pekná zbytočnosť na svadobnú noc.

  • 0
Odpovedať

Jana Komadová 25.02.20 12:27

karma
100.00

Je to na žene akú nočnú košielku si oblečie

  • 0
Odpovedať

Kristína Sekeráková 07.04.21 20:16

KS
karma
133.00

Potrebná výbava každej nevesty :-)

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní