Svadobné spomienky: Ako si ich uchovať čo najdlhšie

Svadobné spomienky: Ako si ich uchovať čo najdlhšie
  • 17.04.2019
  • Mika Polohová a Zuzana Kmecová

Svadobné prípravy sú plné príjemných momentov, ktoré zdieľame s našimi blízkymi, s rodinou, kamarátkami. Svadobné spomienky si ľahko uchováte prostredníctvom svadobných fotografií, no môžete si vyrobiť aj pekné spomienkové krabičky, rámčeky alebo iné tzv. časové kapsule, ktoré vám pripomenú nielen samotný svadobný deň, ale tiež obdobie príprav a očakávania vášho výnimočného dňa.

krabička

Zdroj: Shutterstock®

Zdroj foto: pinterest.com

Svadobný fotoalbum

Fotograf obyčajne odovzdáva časť fotografií v tlačovej podobne a časť fotiek dodáva elektronicky. Samozrejme, je to úsporné a snáď aj ekologickejšie ako klasické filmy a tisícky vyvolaných fotiek. Spomienkový album ale nemusí zahŕňať len fotky zo svadby. Vytvorte si vlastný album, do ktorého pridáte aj fotografie z výberu svadobných šiat, veselé fotky z rozlúčky so slobodou, fotky, ktoré ste si vyrobili pri plánovaní so svadobnou mamkou alebo kamarátkami.

Zaujme ťa: Psík na svadbe: Ako zapojiť svojho miláčika do svadobného dňa

spomienková kniha

Zdroj: Shutterstock®

Zdroj foto: pinterest.com

spomienky

Zdroj: Shutterstock®

Zdroj foto: pinterest.com

Spomienková krabica

S plánovaním svadby súvisia aj rôzne drobnosti. Darčeky pre družičky, darčeky, ktoré dostávate od nich na rozlúčke so slobodou a hromada maličkostí, ktoré vám spríjemnili čas pred svadbou. O vytvorenie krabičky môžete požiadať aj svadobnú agentúru. Ak pre vás vyrábajú všetky svadobné drobnosti, iste pre vás radi uschovajú zaujímavé kúsky. Napríklad sviečku, ktorú ste spoločne zapálili na obrade alebo kúsok z rozbitého taniera či stuhu, ktorá bola súčasťou svadobnej výzdoby.

spomienková krabica

Zdroj: Shutterstock®

Zdroj foto: pinterest.com

oznámenie spomienka

Zdroj: Shutterstock®

Zdroj foto: pinterest.com

Fotografie v ráme

Vytvoriť si môžete aj spomienkovú stenu. Fotografie z rande fotenia, fotky z čias, keď ste sa spoznali, svadobné fotky, fotky po svadbe a možno neskôr prvé fotografie vašich detí. Takýto kútik s fotografiami, ktoré mapujú váš spoločný život, si môžete vytvoriť kdekoľvek. Pridať do neho môžete aj pekne zarámované svadobné oznámenie aj iné svadobné tlačoviny a prípadne svoje svadobné sľuby.

Neprehliadni: Manžetové gombíky na svadbu: Nechaj si ich vyrobiť na mieru!

spomienková stena

Zdroj: Shutterstock®

Zdroj foto: pinterest.com

Strom želaní

Kniha hostí alebo strom želaní sú spomienkové predmety, ktoré pre vás vytvárajú vaši hostia. Aj tieto milé vecičky by mali mať miesto vo vašich svadobných spomienkach. Ak máte svadobný strom na plátne, jednoducho si ho môžete zavesiť do vášho spoločného domova.

spomienkové kartičky

Zdroj: Shutterstock®

Zdroj foto: pinterest.com

Prípadne si môžete nechať vytvoriť stojan a vystaviť ho samostatne. Nám sa páčila aj takáto verzia svadobných prianí, ktorú pre vás vytvorí šikovný domáci majster. Skladá sa z klasického drobného pletiva, ktoré je upevnené v drevenom ráme. Celkom milé, čo poviete?


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

1 komentár

Kristína Sekeráková 06.04.21 09:42

KS
karma
133.00

Hlavne nešetriť na kameramanovi a fotografovi, lebo práve tí vytvárajú najkrajšie spomienky :-)

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní