Svadobné výstavy v roku 2019: Na ktorej načerpáš inšpiráciu?

Svadobné výstavy v roku 2019: Na ktorej načerpáš inšpiráciu?
  • 14.02.2019
  • Mika Polohová a Zuzana Kmecová

Február a marec patria medzi tradičné mesiace, kedy všetky vydajachtivé snúbenice začínajú s prípravami na ich veľký deň D.

Ak chystáte svadbu v roku 2019, možno už máte množstvo vecí rezervovaných, no inšpirácií nie je nikdy dosť. Pozrime sa preto na to, na aké výstavy sa môžete tohto roku tešiť.

23. február 2019

12. ročník svadobnej výstavy v Banskej Bystrici v Hoteli Lux. V sobotu od 10.00 do 17.00 sa môžete nechať inšpirovať v srdci Slovenska. Svadobné šaty, obrúčky, výzdoba, svadobné oznámenia, torty, sladkosti aj tie najnovšie trendy. Či už prídu nevesty, nedočkavé svadobné mamky alebo netrpezliví svadobní otcovia, všetci tu objavia niečo z čarovnej svadobnej rozprávky.

2. marec 2019

Pod stále zasneženými tatranskými štítmi otvorí všetkým zvedavým nevestám svoje brány Grandhotel Praha v Tatranskej Lomnici. Krásny hotel v krásnom prostredí a v ňom svadobná romantika. Vážne by ste si toto nechali ujsť?

Neprehliadni: Ľudové tradície na svadbe: Darí sa nám ich udržiavať?

svadobné šaty pre nevesty

Zdroj: Shutterstock®

3. marec 2019

Svadobné šialenstvo sa presúva na východ. 19. ročník svadobnej výstavy bude prebiehať v priestoroch Congress Hotel Centrum. Tak ako každý rok tu nebude chýbať prehliadka svadobných šiat, množstvo svadobných i menej svadobných vystavovateľov, nové svadobné trendy a farby roka.

9. marec 2019

Táto sobota patrí výstave v Žiline. Hotel Slovakia privíta profesionálov zo všetkých oblastí. Vybrať si tu môžete svadobné šaty, obrúčky a najmä množstvo inšpirácií a svadobných noviniek.

10. marca 2019

Nedeľná svadobná výstava sa koná v Prešove, v historickom priestore PKO Čierny orol. Aj keď priestorovo menšia ako klasické svadobné veľtrhy, má čo ponúknuť nevestám z Prešova a okolia. Nové svadobné trendy na rok 2019 určite potešia tých, ktorí s prípravami na svadbu meškajú.

svadobný oblek

Zdroj: Shutterstock®

16. marec 2019

Svadobní dodávatelia sa presúvajú na stredné Slovensko. V Dolnom Kubíne budú vysmiate nevesty odchádzať plné dojmov zo City Hotel Park. Od 10.00 do 17.00 sú profesionálni dodávatelia pripravení odpovedať na všetky otázky neviest aj svadobných mamiek.

16. marec 2019

Svadobná výstava zavíta aj do Šamorína na juhu Slovenska. Všetko, čo na svadbu budú potrebovať nevesty zo širokého okolia, bude pod jednou strechou, a to pod strechou Hotela Kormorán. Chýbať nebude prehliadka svadobných šiat, ukážky dekorácií, svadobných oznámení, účesov a ani krásne a chutné svadobné torty.

23. marec 2019

Na záver marca sa vraciame na západné Slovensko. Miestom svadobnej výstavy bude hotel Holiday Inn v Trnave. Pomerne mladá výstava oslávi svoj tretí ročník v kongresových priestoroch hotela, kde od 10.00 do 17.00 nájdete malý svadobný ostrov.

svadobné zákusky

Zdroj: Shutterstock®

29. marec 2019

Výnimočne v piatok, tentokrát v trenčianskom Expo Center. Spoločne s výstavou Beauty Forum  sa v čase od 10.00 do 18.00 predstavia tí najlepší zo svadobného sveta a prinesú so sebou novinky aj obľúbené kúsky.

6. apríl 2019

Svadobné výstavy sa po februárovom veľtrhu vracajú znovu do Bratislavy. Tentokrát do rovnomenného hotela Bratislava v Ružinove. 10. ročník Svadobného veľtrhu sa koná v sobotu a spolu s krásnym jarným počasím prináša aj inšpirácie, ktoré určite nadchnú budúce nevesty aj tie dámy, ktoré na pána Pravého stále čakajú.

20. október 2019

Záver roka prináša so sebou uvoľnenie. A kým nás predsa len dobehne predvianočný stres, pozveme vás ešte na jednu výstavu. V Košiciach sa teší stále väčšej obľube najmä pre rodinnú atmosféru, ktorú na nej organizátori vytvárajú. V hoteli Double Tree by Hilton nájdete všetko potrebné a i čosi navyše.

Inšpiruj sa: Svadobná hostina: Ako nájsť dokonalé priestory na svadbu?


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

1 komentár

Kristína Sekeráková 05.04.21 16:05

KS
karma
133.00

So snúbencom sme boli práve na tej v Košiciach a bolo super :-)

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní