Máš všetko pripravené? Skontroluj si balíček záchrany pre nevesty

Máš všetko pripravené? Skontroluj si balíček záchrany pre nevesty
  • 21.02.2019
  • Mika Polohová a Zuzana Kmecová

Hlavná družička je počas celej svadby nevestinou pravou rukou. Za obsah kufríka by teda mala zodpovedať najmä ona. Naplniť si ho ale môžete spolu. Čo by v ňom nemalo chýbať?

Aby ste predišli všetkým očakávaným i neočakávaným udalostiam, myslite na to, že nehody nechodia po horách, ale po ľuďoch. Pripravili sme pre vás základný zoznam vecí, ktoré by ste počas svadobného dňa mali pri sebe bezpodmienečne mať.

1. Základné hygienické potreby

Antibakteriálny gél, vlhčené utierky, vreckovky, tampóny, intímky, deodorant či antiperspirant. Sú to maličkosti, ktoré sa ľahko zmestia aj do menšej kabelky a budete za ne počas celého dňa vďačná. Menej dôležité sú napríklad chladivý gél na nohy, zubná niť, malé zrkadielko, pilník či priesvitný lak na nechty, ktorý ma hneď niekoľko využití.

Pozri aj: Farebné svadobné šaty celebrít: Pretože svadba nemusí byť len biela!

s.o.s balíček pre nevesty

Zdroj: Shutterstock®

Zdroj foto: pinterest.com

2. Make-up a vizáž

Od vizážistky budete odchádzať s dokonalým make-upom. Na jeho fixáciu určite použite kvalitný fixačný sprej a ten by ste pre istotu mali mať v kabelke i vy. Spolu s púdrom, rúžom na pery, vatovými tyčinkami a papierikmi na zmatnenie make-upu. Stačí pár týchto pomocníkov a budete sa vedieť upraviť počas fotenia alebo tesne pred obradom. Pri tanci sa môže ľahko stať, že stratíte jednu či dve sponky alebo vlásenky. Zopár si ich pripravte do zásoby. Spolu so sprejom na vlasy myslite aj na parfum, aby ste sa stále cítili svieža.

svadobný balíček záchrany

Zdroj: Shutterstock®

Zdroj foto: pinterest.com

3. Pre prípad núdze

Nabíjačku na telefón, prípadne s konektorom do auta. Telefón ale dajte do rúk svojej hlavnej družičke. Postará sa o rozumný filter hovorov, aby vás ľudia neobťažovali s maličkosťami. Lieky proti bolesti zase pomôžu, ak vás zo stresu rozbolí hlava. Leukoplast, ak by vás otlačili topánky a náhradne pančuchové nohavičky alebo samodržiace pančuchy. Častejšie, ako by ste si mysleli, nevesty strácajú náušnice. Myslite preto aj na plastové zarážky, ktoré náušnice upevnia, pokojne si nasaďte dvoje. Sú nenápadné a vy nebudete musieť myslieť na to, či ste ich nestratili.

s.o.s záchranný svadobný balíček

Zdroj: Shutterstock®

Zdroj foto: pinterest.com

4. Pre každý prípad

Nezabudnite na vodu. Stačí jedna malá fľaša vody bez bubliniek, fit tyčinka alebo proteínová tyčinka, ak by vás prepadol hlad. Myslite na to, že po raňajkách, na ktoré jednoducho nesmiete zabudnúť, vás čaká hromada povinností. Fotenie, líčenie, česanie, obliekanie. Ľahko sa tak môže stať, že zabudnete jesť alebo sa napiť. V kufríku by vám nemali chýbať ani žuvačky alebo mentolové cukríky, prípadne slamka na vodu, aby ste si nepokazili rúž.

Balíček či kufrík záchrany je dobré tiež prispôsobiť obdobiu, v ktorom svadbu máte. V lete si ho celkom iste doplňte o vejár a v zime zase o náhradné rukavice a sadu ponožiek navyše.

Prajeme príjemné prípravy.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

1 komentár

Kristína Sekeráková 05.04.21 16:06

KS
karma
133.00

Veľmi užitočné veci :-)

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní