Svadobné prípravy: 7 vecí, ktoré nepotrebuješ, ale chceš (veľmi)

Svadobné prípravy: 7 vecí, ktoré nepotrebuješ, ale chceš (veľmi)
  • 13.08.2019
  • Mika Polohová a Zuzana Kmecová

Pri každej svadbe je to tak. Ako prvé vybavíte veľké veci a potom vás začnú lákať tie malinké. Svadobné prípravy sú v živote každej nevesty dôležité a každá ich vníma inak. Niekto je prísne pragmatický a niekto zase túži po každej drobnosti s prívlastkom „svadobná, svadobné, svadobný“. My vám dnes povieme, prečo niektoré z nich potrebujete. Sú to len výhovorky, ale ak túžite mať na svadbe aj takého svadobné drobnosti, nemal by vás nikto zastaviť.

Vešiaky s nápismi

Určite si nepomýlite svadobné šaty so svadobným oblekom alebo šatami pre družičky, ale prečo riskovať? Okrem toho, že sú skvelými rekvizitami na fotenie, len si to predstavte, ako sa potešíte stále, keď na tento vešiak natrafíte po svadbe doma.

Odporúčame: Zápichy na tortu: Nechaj sa inšpirovať niečím nevšedným!

vešiaky pre nevestu a ženícha

Zdroj: pinterest.com

Svadobný župan

Toto je náhodou celkom fajn pomôcka. Vlasy a make-up si predsa nemôžete robiť v šatách. Navyše, v jemnučkom župane vám bude príjemne a aj keď sa naň dostane trošku z líčidiel alebo spreju na vlasy, nebudete to ľutovať. Všetko sú to predsa spomienky.

župan pre nevestu

Zdroj: pinterest.com

Vypúšťanie holubov

Ak vám váš milovaný budúci manžel povie, že netúži zaplatiť za to, aby mohol obchytkávať nejakého operenca, berte to ako prvé pozitívum. Vypúšťanie svadobných holubov však nemusí byť až také dotykové. Mnohí holubári majú krásny prútený srdcový košík, do ktorého holúbkov tesne pred vypustením zavrú a vy holuby vypustíte jednoduchým zatiahnutím za stuhy alebo povrazy. Bezpečne a bez dotyku. A hlavne, poistiť si šťastie treba na všetky spôsoby.

Svadobné koordinátorky

Určite sa nájde zopár ľudí, ktorí to budú považovať za panské huncútstvo, no opak je pravdou. Najmä ak potrebujete hostí naložiť do autobusov, taxíkov, skontrolovať ich počet alebo máte hostí zo zahraničia, ktorí sa na Slovensku orientujú ťažko, určite takého služby využijete. Samozrejme, ak máte šikovné družičky, nebudete potrebovať profesionálov, ale povedzte si, koľko času ušetríte a najmä, kamarátky si chcete užiť, nie ich počas celej svadby zamestnávať.

saténový župan pre nevestu a družičky

Zdroj: pinterest.com

Svadobný slnečník

Ten vám radi požičajú v svadobnom salóne, agentúre a tiež ho občas máva fotograf. A ak bude teplo, musíte sa predsa nejako chrániť. Ak do neho nechcete investovať, požičajte si ho. Bude skvelou súčasťou vášho svadobného dňa a zároveň praktickým pomocníkom.

svadobné papuče

Zdroj: pinterest.com

Drobnosti s iniciálkami

Svoje nové spoločné iniciálky si môžete nalepiť kamkoľvek. Na svadobné servítky, drobné čokoládky, na toaletné potreby do kufríka záchrany, na krabičky s koláčikmi, na svadobné vínko. No áno, nepotrebujete ich, ale prečo by ste si ich nedopriali. Veď zladené drobnosti vyzerajú oveľa svadobnejšie ako „suchá“ fľaša vína.

svadobné zrkadielko a poháre

Zdroj: pinterest.com

„Ňuňu“ kabelka

U nás sa všetko milé a svadobné označuje ako ňuňu. Také sú aj svadobné kabelky pre nevestu. Drobnučké pompadúrky, korálkové kabeločky či biele flitrované kabelky, do ktorých sotva vojde zopár mincí a balzam na pery. Kabelku naozaj potrebovať nebudete. Úplne bude stačiť, že sa počas dňa budete zabávať s kyticou a stále ju niekomu podávať na podržanie (postráženie, nezabitie). Ale prečo ju nemať? Veď je taká milá a určite si ju ešte niekedy niekam vezmete (to je tiež trošku klamstvo, ale ako sme na začiatku povedali, hľadáme predsa efektívne výhovorky).

svadobná kabelka

Zdroj: pinterest.com

Čokoľvek maličké, milé, ňuňu, biele, lesklé, veselé, lákavé chcete, pokojne si to doprajte. My milujeme svadobné drobnosti. Od svadobného toaletného papiera (áno, existuje a extra ňuňu) až po voňavé vreckovky, ktorým nerozumie vôbec nikto. Ale veď sú milé, však?


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

3 komentáre

Jana Komadová 13.08.19 22:45

karma
100.00

Rada som si ptečítala

  • 2
Odpovedať

Alexandra Semanová 14.08.19 21:04

AS
karma
-1.00

Všetkých 7 vecí nevesta skutočne chce.

  • 0
Odpovedať

Kristína Sekeráková 16.02.20 17:53

KS
karma
133.00

Jedine tie vešiaky by som z týchto vecí chcela :-)

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní