Najdrahšie svadobné šaty v dejinách: Vypadnú ti oči!

Najdrahšie svadobné šaty v dejinách: Vypadnú ti oči!
  • 01.10.2019
  • Michaela Kožáková

Každá žena túži po tom, aby vo svoj svadobný deň vyzerala nádherne a neodolateľne. Chce, aby jej svadba bola dokonalá, a to od prvých krokov, keď vstúpi jej budúci manžel do domu jej rodičov až po posledné minúty svadobnej zábavy. A čo svadobné šaty? Pre nevesty je to jedna z najdôležitejších vecí. Mnohé z nich si niekedy neváhajú dokonca požičať peniaze, aby si mohli dovoliť svoje vysnívané šaty. A keď je nevesta spokojná, obdivovaná a šťastná, znamená to, že aj celé svadobné osadenstvo je šťastné. 

Čo tí, ktorí pochádzajú z veľmi dobre situovaných rodín? Čo také celebrity? Viete si ich predstaviť, ako vyzerajú na svojej svadbe? Dokážete uhádnuť náklady na ich svadobné šaty, ktoré si dajú na seba iba raz? Viete, prečo ich šaty stoja veľa peňazí? 

Od diamantov až po zlaté výšivky

Už sme si zvykli, že hollywoodske hviezdičky sú nielen rozmaznané, ale dokážu si dopriať poriadny luxus a pohodlie. A čo sa týka svadieb, tak sú niekedy až veľmi prečačkané a prehnané. Keď však majú na to peniaze, prečo si ich neužiť. 

Od Victorie Backham až po Kim Kardashian či Jessicu Biel – každá z nich mala na sebe počas svadby svoje vysnívané šaty. Diamantmi vyzdobené, pretkané červenými rubínmi, drahými kameňmi, perlami, vyrobené z hodvábu, doplnené pávím perím v kombinácii s prácou šikovných rúk slávnych návrhárov. Toto sú svadobné šaty celebrít. 

Pozri aj: Vieš, ako si ozvláštniť svadobné šaty? Tomuto trendu neodoláš!

1 z 7

Kate Middleton

Šaty vojvodkyne z Cambridgeu sa považujú za jedny z najkrajších, ktoré boli kedy navrhnuté a vyrobené. Dĺžka ich závoja je skoro tri metre. Hodvábna sieť a čipkové detaily, ktoré boli použité na vytvorenie týchto nádherných svadobných šiat, jej dodávajú elegantný a kráľovský vzhľad. Šaty vytvoril luxusný módny dom Alexander McQueen a výroba trvala niekoľko mesiacov. Ich hodnota je takmer 400 000 dolárov.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

6 komentárov

Mária Chromíková 02.10.19 10:25

MC
karma
109.00

Svadobné šaty Kate Middleton sa mi páčia najviac...

  • 1
Odpovedať

Mária Maxianová 05.10.19 18:57

MM
karma
100.00

našťastie, šťastie nezáleží na cene šiat

  • 1
Odpovedať

Lucia Kobíková 07.10.19 17:35

LK
karma
100.00

Kate mala jednoznačne najkrajšie

  • 1
Odpovedať

Ing. Silvia Vargová 09.10.19 08:27

ISV
karma
-1.00

Kate mala najkrajsie, rozpravkovo krasne ❤️

  • 1
Odpovedať

Lucia Šintálová 09.10.19 22:46

karma
100.00

Kate mala krásne šaty, jemné, nežné, elegantné.

  • 1
Odpovedať

Natália Lobodášová 14.10.19 09:06

NL
karma
105.00

Niektoré sú otras a niektoré nádherné :-)

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní