Najpôvabnejšie celebritné nevesty všetkých čias: Vyrazia ti dych!

Najpôvabnejšie celebritné nevesty všetkých čias: Vyrazia ti dych!
  • 19.05.2021
  • Michaela Kožáková

Svadby slávnych osobností boli vždy sledované a žiadny z fanúšikov si nechcel nechať ujsť tento veľký deň svojho idolu. Aj napriek utajovaniu a skrývaniu, za každým sa našiel šikovný paparazzi, ktorému neušli ani tie najmenšie detaily prominentnej svadby – od miesta diania, stolovania, cez výzdobu až po mladomanželský pár.

Každá nevesta chce vyzerať nádherne, príťažlivo, neodolateľne a pri tých celebritných to platí dvojnásobne. Populárne speváčky, herečky či osobnosti televíznych obrazoviek však nemusia veľmi premýšľať nad tým, koľko utratia za šaty a koľko ich asi vyjdú tie ušité priamo na mieru od popredných dizajnérov. Za make-up, svadobný účes a doplnky neváhajú načrieť poriadne hlboko do svojho (manželovho) vrecka. Ako teda môžu vyzerať pod vedením šikovných vizážistov a módnych návrhárov? Jednoducho dokonale!

Ikonické krásky

V celej histórii svadobné šaty známych osobností často odrážali danú dobu – od povojnových svadobných šiat kráľovnej Alžbety vyrobených z látky zakúpenej za kŕmne lístky cez Yoko Ono, ktorá sa predviedla v midi šatách doplnených nadrozmerným klobúkom až po Biancu Jagger, stelesňujúcu štýl 70. rokov. Samozrejme, nemôžeme zabudnúť ani na kráľovské svadby so šatami Kate Middleton či princeznej Diany. V posledných rokoch nevesty ako Hailey Bieber a Zoe Kravitz zmazali hranice medzi reflektormi osvietenými mólami a klasickými svadobnými šatami. Karlie Kloss, Chiara Ferragni a Miranda Kerr sa odeli do nádherných šiat s nadčasovým dizajnom a nádychom couture. 

Nahliadnite do galérie nižšie a obdivujte krásne nevesty, ktorým to neskutočne pristane.

Pozri aj: Elegantné, netradičné, nadčasové: Aj také môžu byť krátke svadobné šaty!

- Najpôvabnejšie nevesty všetkých čias
1 z 13

Talianska módna bloggerka, návrhárka a influencerka Chiara Ferragni a jej extravagantné couture šaty od Dior pozostávajúce z háčkovaného overalu a širokej tylovej sukne.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

celebritné svadby
svadobné šaty

Čo čítajú ostatní