Tak ktoré? Fenomenálne šaty od Vera Wang miluje celý svet

Tak ktoré? Fenomenálne šaty od Vera Wang miluje celý svet
  • 13.08.2018
  • Beáta Hnátová

Každá z nás, ktorá túži byť skôr či neskôr nevestou, už určite videla film Vojna neviest. Tento film ukazuje, ako sa z dvoch najlepších priateliek môžu, kvôli nešťastnej zhode náhod a predsvadobnému stresu, stať rivalky. Ich boj bol naozaj tvrdý a neúprosný a častokrát nám ich bolo ľúto. Práve v tomto filme boli terčom súperenia aj šaty. Spomínate si, ako Emma posielala Liv tony čokolády len preto, aby sa nevošla do svojich svadobných šiat? Do tých, ktoré boli od Very Wang?

Odporúčame: Oscar De La Renta: Svetový dizajnér a miláčik celebrít

šaty Vera Wang

Zdroj: Shutterstock®

Zdroj foto: pinterest.com

Úspech a výnimočnosť

Práve meno návrhárky Very Wang som ja v tomto filme začula prvýkrát. „Šaty, ktorým sa musíš prispôsobiť ty!“ Tak zneli inštrukcie v svadobnom salóne. Prečo je to však tak? Čo je na týchto šatách také výnimočné, že dodnes ženy na ne túžobne hľadia a dovoliť si ich môže len máloktorá? Je to preto, že každý jeden kus, ktorý vyjde z dielne tejto návrhárky, je majstrovským dielom a zaručuje vám jedinečný originál.

Vera je populárna aj medzi celebritami, ktoré sa predbiehajú v tom, aby mohli v svoj svadobný deň predviesť práve jej výtvor. Úspech spočíva v jej štýle, ktorý sa vyznačuje jednoduchosťou a eleganciou. Práve vlastná svadba bola momentom, kedy sa Vera rozhodla tvoriť, pretože vo svadobných salónoch nevedela zohnať také šaty, aké si predstavovala. Keď sa jej cit pre módu spojil s perfekcionizmom, jej diela boli predurčené na úspech.

Pozri aj: Vieš, aké sú povinnosti družičky? Pozri, na čo všetko sa pripraviť!

Špeciálne šaty

Medzi známe kúsky, ktoré ste mohli na celebritách vidieť, patrí svadobne ladená róba Sarah Jessicy Parker. Tá ju zvolila na odovzdávanie Zlatých Glóbusov v roku 2017 a patrila medzi najlepšie oblečené ženy. Takéto výrazné šaty stačilo doplniť jednoduchým účesom i doplnkami, veď posúďte sami.

Bude sa ti páčiť: Ochráň si ho! Povieme ti, kam nikdy nenosiť snubný prsteň

spoločenské šaty Vera Wang

Zdroj: Shutterstock®

Zdroj foto: pinterest.com

svadobné šaty Kim Kardashian

Zdroj: Shutterstock®

Zdroj foto: pinterest.com

Cesta k vysnívaným šatám

Ak máte obmedzený svadobný rozpočet, nezúfajte. Vera každý rok organizuje masívny výpredaj, vďaka ktorému dopraje svoje diela aj tým, ktoré nie sú ochotné za šaty zaplatiť čiastku, ktorá by pokojne stačila na kúpu auta. Nevýhodou je však vystátie radu, ktorý sa niekedy tiahne aj desiatky metrov. Ak však toto zvládnete, vašim rozprávkovým šatám už nič nestojí v ceste a dokážete za ne utratiť až o 80 % menej. 

Okrem svadobných šiat sa Vera venuje aj dizajnu odevov, šperkov, okuliarov, vôní a bytových doplnkov. Medzi jej najnovšie úspechy patrí spojenie s luxusnou francúzskou cukrárňou Ladurée. Vďaka tejto kolaborácii si môžete vychutnať na svojej svadbe nielen šaty v skvelom dizajne, ale aj ďalšiu významnú časť svadby, ktorou je torta. V rámci spolupráce predstavili tortu s kokosovým a mangovým krémom a makrónky. Najlepšia správa je tá, že si tieto cukrovinky môže dovoliť každý. Samozrejme ten, kto býva priamo v New Yorku alebo je ochotný si po ne zaletieť.

Odporúčame: Bude z teba družička na svadbe? Tieto trendy nesmieš vynechať!


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní