Prvý svadobný tanec: Buď netradičná a začni v štýle hriešneho tanca

Prvý svadobný tanec: Buď netradičná a začni v štýle hriešneho tanca

Plánujete aj vy svoj veľký deň? Ak už máte naplánované úplne všetko od svadobného oznámenia až po posledný lupienok ruže pri vašej svadobnej výzdobe, tak vám už ostáva posledná vec – prvý svadobný tanec. Áno, aj takúto triviálnu vec si môžete naplánovať, alebo dokonca so svojou polovičkou natrénovať.

Ste skôr za klasiku a myslíte, že valčíkom nič nepokazíte? Určite s vami súhlasíme. No pamätajte na to, že je to váš veľký deň a v prvom rade by ste si ho mali užívať vy. Ste stredobodom pozornosti, tak prečo hostí nezabaviť napríklad aj takýmto prvým mladomanželským tancom, ktorý sa môže navždy vryť do pamäti nielen vám, ale aj vašim svadobným hosťom? Ukážte, čo je vo vás a predveďte sa!

Ak nie je váš partner tanečným drevom a ak aj vy viete krútiť bokmi, tak si nacvičte niečo v rytme. Niečo, čo by roztancovalo úplne každého. Niečo, čo rozhodne pozná každý váš svadobný hosť. Teda za predpokladu, že sa narodil pred začiatkom 21. storočia :D. Ak ale nepatríte k tým, ktorí by dokázali dodržať rytmus, nič to, o to väčšia zábava to bude.

Pozri aj: Svadobné auto pre mladomanželov: V čom sa privezieš na svadbu ty?

Hriešny tanec

Ak sa nebojíte výziev, tak sa inšpirujte romantickým filmom Hriešny tanec (Dirty dancing) a nezabudnuteľným tancom Patricka Swayzeho a Jennifer Greyovej ako nezabudnuteľných Johnnyho a Baby (ako mladomanželia vo videu vyššie). Veď predsa: „Baby nebude sedět v koutě!“ A možno aj ten váš tanec bude v konečnom dôsledku lepší ako originál smiley

- Anketa

PLÁNUJETE (ALEBO MALI STE) AKO SVOJ PRVÝ MLADOMANŽELSKÝ TANEC NIEČO NETRADIČNÉ?

Odpovedalo 2112 ľudí  

Áno, určite chceme zabaviť našich hostí
0%
Nie, som za klasiku, takže klasický valčík vyhráva
0%
Aj by som chcela niečo iné, ale som maximálny tanečný antitalent
99%

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní