Rozlúčka so slobodou: Kde ju zorganizovať - doma alebo v bare?

Rozlúčka so slobodou: Kde ju zorganizovať - doma alebo v bare?
  • 21.03.2019
  • Mika Polohová a Zuzana Kmecová

Súčasťou povinností hlavnej družičky je zorganizovať nezabudnuteľnú rozlúčku so slobodou. Ak ste spolu so svojou dievčenskou partou parketové levice, určite si rezervujte stôl vo svojom obľúbenom podniku. A tancovať môžete do rána. Možno preferujete trošku pokojnejšiu atmosféru súkromného salónika alebo chcete jednoducho ostať doma a užiť si jeden deň bez svadobných príprav. So svojou družičkou sa teda vopred dohodnite, aká má byť vaša rozlúčka so slobodou. Doma alebo v bare?

Kedy zorganizovať rozlúčku so slobodou?

Ideálny čas je približne dva týždne pred svadbou. To zatiaľ „nedoklepávate“ posledné detaily, ešte nemáte priveľký stres a viete si aj na chvíľu oddýchnuť. Nečakajte však do poslednej chvíle. Aj keď muži zvyknú mať rozlúčku niekedy aj deň pred svadbou, nevesta chce byť predsa krásna a dokonale oddýchnutá. Búrlivú rozlúčku plnú dojatí a zábavy si preto doprajte skôr pred svadbou a pár dní pred ňou si zájdite na masáž a uhorkovú masku.

kedy zorganizovať rozlúčku so slobodou

Zdroj: Shutterstock®

Zdroj foto: pinterest.com

Doma alebo v bare?

Dohodnite sa vopred. Stôl si rezervujte a prípadne sa dohodnite na spoločnej večeri v reštaurácii, no a takto posilnené vyrazte do ulíc. Nezabudnite na korunku pre nevestu a pre družičky šerpy alebo tričká s jednoznačným nápisom. A hlavne si užívajte. Ak chcete radšej ostať doma, nezabudnite pohostenie objednať alebo pripraviť vopred. Susedov vopred upozornite, že budete hlučnejšie a podplaťte ich nejakou drobnosťou.

koľko stojí striptér na rozlúčku so slobodou

Zdroj: Shutterstock®

Zdroj foto: pinterest.com

Program na rozlúčke so slobodou

Večer začína príhovorom hlavnej družičky. Potom sa môžu pridať ostatné družičky či kamarátky a, samozrejme, aj nevesta. Dobrým zvykom je neveste podarovať niečo čipkované na svadobnú noc, prípadne vtipné darčeky pre dospelých. Tradičné sú aj rôzne hry, aktivity, vtipné kvízy aj otázky na telo. Zabávať sa ale môžete aj po svojom. Ak vás viac baví tancovanie v klube, tak nezabudnite na pohodlné tanečné topánky a pravidlo 1:1 (jeden drink = jeden pohár čistej vody).

Pozri aj: Darčeky pre svadobných hostí: Čo darovať družičkám a ženám?

vtipné darčeky pre dospelých

Zdroj: Shutterstock®

Zdroj foto: pinterest.com

Koľko stojí striptér na rozlúčku so slobodou?

Približná cena sa pohybuje okolo 100€. V závislosti od toho, či idete do podniku, kde sa takýto muž prirodzene vyskytuje, alebo si ho pozývate do súkromného salónika či domov. Myslite ale na to, že striptér nie je snom každej ženy. Možno by nevesta prijala jazdu limuzínou po meste alebo iný „program“.

Program na rozlúčke so slobodou

Zdroj: Shutterstock®

Zdroj foto: pinterest.com

Skúsenosti neviest

Katarína (26): „Moja rozlúčka bola poriadne divoká. Zabavili sme sa v obľúbenom klube a skončili ráno na káve. Skvele sme sa zabavili a pospomínali na staré časy.“

Petra (32): „Rozlúčku so striptérom som nechcela, za žiadnych okolností. Družičky ma vzali na chatu, kde sme celý víkend strávili debatovaním, tancovaním, hrali sme hry, pozerali filmy a veľa sa smiali. Celkom fajn oddych od svadobného stresu. A nezabudnite, ak rozlúčka so slobodou, tak potom bez fotografa. Pre istotu.“


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

6 komentárov

Brenda Bolibruchová 01.07.19 10:30

BB
karma
-1.00

domaaa rozhodne doma alebo niekde na zahrade...ja som mala rozlucku v mikulove v prenajatom bungalove a boli sme tam s babami tri dni a bolo to uplne senzacne :D sedeli sme vonku do noci a kecali a pilii a cez den sme obehli palavu a vinne sklipky a posledny vecer som dostala darceky a bolo ich hodneee a baby boli senzacne ... dokonca som dostala vibracne vajicko zo superlove a to ma potesilo brtálne :)

  • 0
Odpovedať

Lucia Šintálová 23.07.19 23:15

karma
100.00

Ja som rozlúčku so slobodou nemala a prežila som to :) V tom zhone nejak nebolo kedy.

  • 0
Odpovedať

Ľudmila Sedlická 18.09.19 09:54

ĽS
karma
105.00

My sme takéto rozlúćky nemávali a a ni nám to nijako nechýbalo.

  • 0
Odpovedať

Mária Chromíková 09.10.19 13:27

MC
karma
109.00

Aj rozlúčka so slobodou by mala byť na úrovni ,aby nás z nej nebolela hlava ešte na svadbe.

  • 0
Odpovedať

Ivana Hlôšková 23.02.20 23:28

IH
karma
-1.00

Ja som žiadnu rozlúčku so slobodou nemala a trochu ma to aj mrzelo. Ale ak by som ju mala, tak by ma potešila na záhrade s grilom, hudbou, fajn kamoškami a zábavným programom

  • 0
Odpovedať

Kristína Sekeráková 06.04.21 08:29

KS
karma
133.00

Neviem či budem mať rozlúčku so slobodou, ale páčila by sa mi rozlúčka na nejakom spoločnom skrášľovacom wellnesse s kamoškami, určite lepšie ako sa niekde opíjať v bare :-D

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní