Ružová svadobná výzdoba: Farba pre princezné

Ružová svadobná výzdoba: Farba pre princezné
  • 10.06.2019
  • Mika Polohová a Zuzana Kmecová

Ako sa spieva v známej pesničke „jen růžová to může být“. Je to jemná a romantická farba, krásna vo farbe kvetov, ale aj v detailoch. Ružová svadobná výzdoba je dievčenská. Je príliš cukríková? Niekedy. Milujeme ju? Samozrejme. Búria sa proti nej muži? Len ak to vopred vedia. Poďme sa teda pozrieť na to, kde všade môžeme ružovú použiť, ako ju kombinovať a ako zabrániť tomu, aby to na vašej svadbe vyzeralo ako na krstinách pre dievčatko.

Bude sa ti páčiť: Nasvietenie svadobnej sály: Dopraj svojej svadbe niečo navyše

ružové pierko pre ženícha

Zdroj: pinterest.com

Priznávame sa bez mučenia, že svetloružová je naša obľúbená farba. Pracujeme s ňou najradšej, pretože v tejto farbe sa ukrývajú jemné lupene ruží, rozkvitnutá vôňa pivoniek a družičky v nej vyzerajú očarujúco.

ružová svadobná kytica

Zdroj: pinterest.com

Svadobné tlačoviny

Týmto pojmom označuje všetko, čo na svadbu potrebujete napísať. Začína to, samozrejme, svadobnými oznámeniami a pozvánkami k svadobnému stolu. Pokračujeme zasadacím poriadkom a menovkami.

svadobné oznámenie v ružovej farbe

Zdroj: pinterest.com

Praktické sú aj kartičky so zoznamom ponúkaného alkoholu, tzv. nápojový lístok a prípadne svadobný program s orientačným časovým harmonogramom. Hodí sa najmä vtedy, ak máte počas svadby viac programu a chcete, aby vaši hostia nič podstatné nezmeškali. Svadobné menu zase informuje hostí o tom, aké bude slávnostné menu aj na čo sa môžu tešiť neskôr, keď sa servírujú teplé a studené pulty.

tlačoviny na svadbu

Zdroj: pinterest.com

ružová svadobná výzdoba

Zdroj: pinterest.com

Svadobná výzdoba

V rámci ružovej svadobnej výzdoby môžete vašu (aj našu) obľúbenú farbu kombinovať s bielou, zlatou, ale tiež so striebornou. Hodí sa k nej čipka, satén aj naše milované šifónové stuhy na stoličky. K úplnej dokonalosti dotiahnite výzdobu ružovými obrusmi.

pivónie vo svadobnej kytici

Zdroj: pinterest.com

Čo sa týka kvetov, tak májové, júnové a júlové nevesty si môžu dopriať pivonky. Tie majú bohaté hlavičky a krásne ružovú farbu. V bielej ich nedostanete (volajú sa tak, ale ich skutočná farba je maslová a hodia sa len k svadobným šatám, ktoré nie sú biele, ale skôr maslové, vo farbe šampanského alebo inej nebielej farby).       

Pozri tiež: Inšpirácia pre nevesty: Ako vytvoriť zasadací poriadok?

torta a družičky

Zdroj: pinterest.com

Svadba v prírode

Obrad v prírode alebo akékoľvek prvky, ktoré nechávate uložiť do priestoru, by mali farebne korešpondovať s farbou výzdoby. Platí to o stand-by stolíkoch (teda tých, pri ktorých hostia postávajú a debatujú, keď sa chcú na chvíľku vzdialiť od hluku zábavy alebo si ju obzrieť z bezpečnej vzdialenosti).

očarujúca svadobná výzdoba

Zdroj: pinterest.com

svadobný obrad vonku

Zdroj: pinterest.com

Družičky

Ružová je farbou leta a šaty pre družičky by v tomto období mali byť „milosrdné“. Teda žiadne ťažké materiály, nedýchajúci polyester. Radšej stavte na niečo príjemné a voľné. Padavé a zároveň vzdušné. Nemusíte z nich robiť vojačky. Pokojne im doprajte vlastný štýl aj výber šiat, len ich požiadajte, aby sa zladili do jednej farby.

ružové svadobné šaty

Zdroj: pinterest.com

Svadobná torta

Obyčajne biela, ale prečo do nej nepridať trošku ružovej romantiky. Či už v podobe kvietkov, alebo iných cukroviniek (napr. krehkých la macaron) alebo živých kvietkov, ktoré na svadobnú tortu patria akosi automaticky. Pripomíname, že by malo ísť o živé kvietky, nie umelé.

svadobná torta

Zdroj: pinterest.com

Ružová je skutočná kráľovná medzi svadobnými farbami. Ak vám sladké farby nesedia, nevadí. Stále môžete siahnuť po svojej obľúbenej kombinácii. Nám ale táto farba cukrovej vaty prirástla k srdcu, a preto sme sa o ňu s vami chceli podeliť. Krásne plánovanie dámy!

Inšpiruj sa: Doplnky zo živých kvetov: Osviež svoj svadobný deň


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

1 komentár

Alexandra Semanová 17.07.19 19:31

AS
karma
-1.00

Svadobná výzdoba v ružovej farbe je neskutočne krásna, jemná, romantická a naozaj sa považuje za kráľovnú medzi svadobnými farbami.

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní