Ružovo-zlatá svadobná výzdoba: V jednoduchosti je krása?

Ružovo-zlatá svadobná výzdoba: V jednoduchosti je krása?
  • 26.07.2019
  • Mika Polohová a Zuzana Kmecová

Ak spájame elementy alebo farby, pozeráme sa najmä na to, aby k sebe ladili čo najviac. Sú veci, ktoré je náročnejšie meniť. Napríklad farbu príborov alebo tanierov. Nie všetky zladenia preto musia byť dokonalé. Aktuálne trendy v architektúre dokonca radia úplne zabudnúť na to, čo sa k čomu hodí a skôr pracovať s poriadnym kontrastom. Ružovo-zlatá svadobná výzdoba je príkladom, že aj viac farieb môže pôsobiť veľmi elegantne, ak sa sústredíte na svoj obľúbený element.

Neprehliadni: Farebné svadobné šperky podľa znamení: Čo o vás prezradia

výzdoba svadobnej sály

Zdroj: www.myday.sk

Stuhy na stoličky

Veľmi veľa farby získate použitím farebných stúh na stoličkách. Kedysi sa používala organza, ktorá je stále dostupná, stále pomerne lacná, no je tiež priehľadná a postupne nám z módy vychádza. Kým ale bola trendy, dodávala nám do výzdoby farbu, dnes sa nám ale zdá prekonaná. Prekonali ju šifónové stuhy, ktoré krásne padajú zo stoličky až na zem a, samozrejme, aj ligotavé saténové stuhy. Čipka a juta sa na ozdobenie stoličiek používa tiež, no my vám dnes predstavujeme elegantnú kombináciu.

ružová svadobná výzdoba

Zdroj: www.myday.sk

Dekorácia stolov

Do stredu stola patrí hlavná ikebana. Nezáleží na tom, či je stôl malý alebo veľký, rovný, okrúhly alebo hranatý. Dekorácia jednoducho nesmie chýbať. S ružovou sme kombinovali na tejto svadbe zlaté sviečky a strieborné vysoké svietniky. Ikebanka bola maličká. Svadba bola v studenom zasneženom januári a keďže nevesta chcela mať hortenzie, museli sme siahnuť po umelých kvietkoch.

ružové svadobné dekorácie

Zdroj: www.myday.sk

výzdoba stola pre mladomanželov

Zdroj: pinterest.com

Na stole okrem stredovej ikebany nesmú chýbať kvietky, servítky vo farbe výzdoby. Hlavný stôl je zdobený podľa želania nevesty. Jednoduchou čipkou a zlatým srdcom s nápisom „amour“. Láska bola úplne všade naokolo. A tak to má byť na každej svadbe (aj veľmi dlho po nej).

doplnky na svadobný stôl

Zdroj: www.myday.sk

Zlaté doplnky

Zlaté sviečky, menovky zo zlatého papiera, zopár zlatých elementov do kytice aj do kvetinových ikebán. Ak máte radi zlatú a ste sklamaní z toho, že zlaté kvietky nerastú, môžete zlatú farbu prepašovať kamkoľvek.

zlaté svadobné menovky

Zdroj: www.myday.sk

Obrad na mieste hostiny

Či už je to z dôvodu nepriaznivého počasia, alebo len nechcete svojich hostí presúvať z miesta obradu na oslavu. Nezabúdajte, že ak máte obrad blízko svadobnej výzdoby, mal by byť zladený tiež. Použite tie isté kvety aj farby. Obrad môže, ale nemusí byť len biely. Je to váš deň, a preto si môžete vybrať takú kombináciu farieb a prvkov, aká sa vám páči najviac.

Odporúčame: Najväčšie porušenia svadobnej etikety: Tomuto sa určite vyhni!

svadobný obrad v sále

Zdroj: www.myday.sk

Ružovo-zlatá výzdoba môže byť pokojne doplnená aj o striebro alebo maslové kvety. Stačí sa sústrediť na jeden prvok, ktorý bude vašu výzdobu charakterizovať a zvyšok je len na vás.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

3 komentáre

Frederika Kinkorová 28.07.19 13:38

FK
karma
-1.00

nadherne farby,skoro ake nase,len namiseto zlatej bude strieborna :)

  • 0
Odpovedať

Mária Maxianová 28.07.19 15:02

MM
karma
100.00

na mňa trochu cukríkové, ale prečo nie

  • 0
Odpovedať

Alexandra Semanová 29.07.19 13:40

AS
karma
-1.00

Ružovo-zlatá svadobná výzdoba je prekrásna.

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní