Vyhraj 2x Revitalizačný telový olej a univerzálny pleťový krém z radu HERBIER od PAYOT

Vyhraj 2x Revitalizačný telový olej a univerzálny pleťový krém z radu HERBIER od PAYOT

Starostlivosť o pokožku nám dáva občas zabrať. Avšak platí, že ak chceme, aby bola naša pokožka príjemná na dotyk a svieža na pohľad, mali by sme jej dopriať dostatočnú vlahu. Tú jej môžete doplniť prostredníctvom telových prípravkov a dokonca už aj v samotnej sprche. Ak si vyberiete správny sprchový gél, vaša pokožka bude žiariť. No na druhej strane je vhodné staviť aj na telové krémy, mlieka alebo oleje, ktoré rovnako disponujú hydratačnými účinkami.

Objavte nový rad telovej a pleťovej starostlivosti HERBIER od značky Payot. Nová línia sa opiera o organické a prírodné zložky, ktoré pokožku revitalizujú a zároveň ich vôňa povzbudzuje naše zmysly. Nové prípravky spĺňajú všetky kritéria, ktoré sú vyžadované od prírodných organických prípravkov. Majú minimalistické zloženie s certifikátom COSMOS ORGANIC od ECOCERT. Ide tak o prvú certifikovanú organickú líniu prípravkov od značky Payot, ktoré sú alternatívou ku konvenčnej kozmetike. Zloženie prípravkov je čisté, vegánske, bez zložiek živočíšneho pôvodu a bez GMO.

Prípravky HERBIER uprednostňujú oleje pred vodou, preto sú naplnené starostlivo vybranými olejmi prospešnými pre našu pleť i pokožku. Zapojte sa do súťaže a objavte roztápajúcu sa štruktúru prípravkov, vďaka ktorým bude každá pokožka zamatová na dotyk a vyživená do hĺbky.

Tentokrát môžete vyhrať 2 balíčky organickej kozmetiky z radu HERBIER. Každý balíček bude obsahovať 2 prípravky z tejto kozmetickej línie:

  • Telový revitalizačný olej s tymianovým esenciálnym olejom (HUILE CORPS REVITALISANTE): je špeciálne navrhnutý pre pokožku, ktorá stratila výživu. Telový olej ju intenzívne vyživuje vďaka kombinácii sójového, olivového a slnečnicového oleja.
  • Univerzálny pleťový krém s levanduľovým esenciálnym olejom (CRÈME UNIVERSELLE VISAGE): kombinácia denného a nočného krému v jednom upokojuje pokožku, vyživuje ju, hydratuje a zjemňuje vďaka olivovému a slnečnicovému oleju. V zložení nájdete aj esenciálny olej z levandule, ktorý je balzamom aj pre našu myseľ.

Vyhrajte 2x Revitalizačný telový olej a univerzálny pleťový krém z radu HERBIER od PAYOT

Správnu odpoveď nájdete na: www.payot.sk

Súťažíme od 19.10. do 2.11.2021

- Vyhodnotenie súťaže

Súťaž je ukončená

Gratulujeme vám:


  • 1. Vierka Vaclavikova, Zvolen
  • 2. Silvia Habovštiaková, Krasňany

Do súťaže sa zapojilo 405 čitateliek.
Vyžrebovaných výhercov budeme kontaktovať prostredníctvom e-mailu.

- HERBIER
1 z 3
Vyhraj 2x Revitalizačný telový olej a univerzálny pleťový krém z radu HERBIER od PAYOT - KAMzaKRASOU.sk
Vyhraj 2x Revitalizačný telový olej a univerzálny pleťový krém z radu HERBIER od PAYOT - KAMzaKRASOU.sk
Vyhraj 2x Revitalizačný telový olej a univerzálny pleťový krém z radu HERBIER od PAYOT - KAMzaKRASOU.sk

Zdroj: Redakcia KAMzaKRASOU.sk


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

1 komentár

Patrícia Podhorová 27.10.21 22:19

PP
karma
-1.00

HUILE DE BEAUTÉ VISAGE
Olejové sérum

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní