Svadba v zime? Aké je jej čaro a ako ju spraviť nezabudnuteľnou?

Svadba v zime? Aké je jej čaro a ako ju spraviť nezabudnuteľnou?

Počas zimných mesiacov diáre vašich známych isto neprekypujú zakrúžkovanými dátumami svadieb v okolí. Mráz za nechtami či čľapkanica na chodníkoch totiž toto obdobie nerobia práve žiadúcim na organizáciu oslavy lásky. Ak ste však ochotné odložiť tieto negatívne okuliare, práve vy môžete nájsť skrytý poklad v usporiadaní výnimočnej zimnej svadby.

Pozri aj: Candy bar na svadbe: Sladké potešenie pre svadobných hostí

svadba v zimnom období

Zdroj: Shutterstock®

Zdroj foto: pinterest.com

ZAPOJTE ORIGINALITU V CATERINGU!

Po prúdoch šampanského či vína a výbere z klasických punčákov a lineckých koláčikov, na ktoré sú už všetci vaši hostia po svojich svadobných zážitkoch dávno zvyknutí, máte tú možnosť prísť s niečím, čo je nielen typické pre zimu, ale je aj oživením zvyčajných tradícií. Využite najobľúbenejšie pochúťky  tohto ročného obdobia, ako punč alebo horúca čokoláda a navoďte tak nečakanú atmosféru, ktorú si isto s inou svadbou spájať nikto nebude.

horúca čokoláda a punč

Zdroj: Shutterstock®

Zdroj foto: pinterest.com

FANTÁZII (A SVADOBNEJ DEKORÁCII) SA MEDZE NEKLADÚ

Pokiaľ si svoj dátum stanovíte blízko vianočnej sezóny, nebojte sa siahnuť  po cezmíne, vianočných ružiach či ihličí a dodať vašej dekorácii malý nádych najkrajšej časti roka. Takéto detaily vzbudzujú príjemné spomienky a navodzujú pocit útulnosti. Taktiež svojich hostí môžete priviesť do ľadového kráľovstva a hrať sa s bielou a striebornou. K severskej mágii by vám chýbala už len snehová pokrývka za oknami.

Neprehliadni: Budeš tehotná nevesta? Povieme ti, na čo všetko treba myslieť

inšpirácia na svadobnú výzdobu

Zdroj: Shutterstock®

Zdroj foto: pinterest.com

ZASNEŽENÉ PRINCEZNÉ

Či už pôjde o vás alebo vaše družičky, v tomto období máte možnosť podčiarknuť všetko slávnostné a pompézne vo vizáži. Nebojte sa trblietok, ladiacich s námrazou na oknách či mäkkých kožúškov alá ľadová kráľovná. Okrem toho, toto je ideálne obdobie na všetky tie šaty s dlhým rukávom, ktoré sú v letných mesiacoch zavrhnuté.

čaro zimnej svadby

Zdroj: Shutterstock®

Zdroj foto: pinterest.com

Dvakrát ľahšie zabookovaný dátum, viac času na medové týždne počas vianočného voľna alebo pôsobivosť bielych šiat na snehu na vašich svadobných fotkách. Tak čo, už si vás zimná svadba získala?


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

1 komentár

Kristína Sekeráková 05.04.21 15:43

KS
karma
133.00

Svadba v zime musí byť určite ako z rozprávky a dokonca je super, že aj výzdoba sa môže niesť v duchu blížiacich sa Vianoc a rovnako aj darčeky pre hostí môžu predstavovať nejakú ozdôbku na stromček :-)

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní