Nočné svadobné fotografie so svetlami: Romantika, ktorá ti vyrazí dych!

Nočné svadobné fotografie so svetlami: Romantika, ktorá ti vyrazí dych!

Vydávame sa raz za život (teda poväčšine), preto sa snažíme, aby naša svadba bola tou najkrajšou, najnezabudnuteľnejšou a najlepšou, akú naši svadobní hostia zažili. Preto sledujeme najnovšie trendy, ktorým podľahli nevesty po celom svete. A tentokrát to sú svetlá. Hra svetiel je najkrajšia počas noci, keď si svetielka tancujú za súmraku. Sú ideálne na zdobenie uličiek, svadobných stien, svadobných stolov... a vlastne všetkého!

Svadba je o detailoch. O premyslených zákuskoch, kvetoch, pozvánkach a iných maličkostiach, ktoré vytvárajú svadobnú atmosféru. Musíme však povedať, že najdôležitejším prvkom celej svadby je osvetlenie. Žiarovky, sviečky či prskavky sú tým, čo rozžiari svadobnú miestnosť a urobí vaše fotografie perfektnými. Svadobné osvetlenie je tým nevyhnutným prvkom, vďaka ktorému svadba vonku pokračuje aj po západe slnka.

Moderné, romantické a hlavne trendy!

Pokiaľ ide o svadobné prvky, tak okrem svadobných stien mnoho neviest volí najmä svadobný oblúk alebo svadobný kruh. A teraz si predstavte: vy a on po západe slnka pri kruhu alebo oblúku, ktorý je dozdobený svetielkami – romantické, že? A presne takéto romantické fotky môžete mať aj vy v prípade, ak sa rozhodnete pre takýto pomerne výrazný svadobný doplnok.  

Nemusí to byť iba oblúk alebo kruh. Môžete vložiť čajové sviečky do fľaše a zavesiť ich na strom, poprípade ich nechať visieť zo stropu, čím si vytvoríte svetelnú oblohu. A viete, čo bude ešte viac romantické? Ak si pod takýmto svetelným stropom zatancujete so svojím manželom.

Ak sa už rozhodnete pre svetielka na svadbe a hlavne nočné svadobné fotografie, tak myslite na to, že možnosti sú nekonečné.

Inšpiruj sa: Pôvabné svadobné účesy so živými kvetmi: Iný účes už nebudeš chcieť!

1 z 14

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní