Strom vo svadobnej výzdobe: Potešenie pre milovníkov prírody

Strom vo svadobnej výzdobe: Potešenie pre milovníkov prírody

Plánovanie svadby zahŕňa množstvo rôznych krokov, ktorými si budúci manželia jednoducho musia prejsť. Okrem rozhodnutia, či chcú mať svadbu v kostole alebo na úrade, musia vybrať aj miesto pre svadobnú hostinu, zladiť svoje svadobné outfity do posledného detailu a rozhodnúť sa pre ústrednú tému či farbu svojej svadby. Romantická, luxusná, moderná, vintage alebo rustikálna? Aký štýl vás ohúril natoľko, že ho chcete zakomponovať do svojej svadobnej výzdoby?

Ak ste naladení na rustikálnu vlnu a hľadáte nejaký prvok, ktorý by sa vám hodil do výzdoby, tak sa inšpirujte v prírode. Najnovším trendom sú stromy na svadobných stoloch, ktoré mnohé páry volia namiesto klasických kvetov. Je to odvážny krok, ktorý môže svadobnú sálu rázom premeniť na džungľu, preto aj v tomto prípade je potrebné držať sa pri zemi a mať na mysli heslo: menej je viac.

Myslíte si, že tento rustikálny vzhľad so stromom je perfektný a že sa hodí do vašej svadobnej výzdoby? Nechajte sa teda inšpirovať výzdobou, ktorá oživí vašu svadobnú hostinu.

svadobná výzdoba

Zdroj: pinterest.com

Strom vo svadobnej výzdobe

Strom vyzerá vo svadobnej výzdobe vskutku fenomenálne. No to neznamená, že by sa teraz budúci manželia mali vybrať do lesa s pílou a nejaké stromy spíliť, aby si mohli vytvoriť výzdobu podľa svojich predstáv. To by bolo ničenie prírody. Namiesto toho sa vyberte na prechádzku a pozbierajte popadané vetvičky alebo konáre, ktoré sa dajú krásne dozdobiť.

Ďalšou alternatívou je kúpa stromčekov, ktoré na stoloch budú vyzerať zaujímavo.. Môžete voliť citrusové stromčeky s plodmi, ktoré rozvoňajú aj svadobnú sálu. Napríklad taký malý pomarančovník alebo kumkvat je kombináciou zelene a farebnosti plodov. Výzdoba tak bude o kúsok zaujímavejšia.

Ak plánujete zimnú svadbu, tak sa nebráňte ani takej malej tuji alebo iným ihličnatým stromom, ktoré v danom období zoženiete takmer na každom rohu.

Pri jesennej svadbe siahnite po konároch s rôzne sfarbenými listami. Svadobná výzdoba tak bude jednoduchšia, ale bude vyzerať skvelo. Veď práve jeseň je typická rôznofarebnými listami, ktoré zaujmú každého.

Je už len na vás, či zvolíte celé stromy (tie po svadbe môžete vysadiť v lese) alebo len ozdobené konáriky, zviazané listy či iné poklady z prírody – vaša svadba bude mať dokonalý rustikálny nádych.

1 z 22

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

zimná svadba
jesenná svadba
jarná svadba
letná svadba
svadobná výzdoba

Čo čítajú ostatní