Trendy béžová svadobná výzdoba: Určite si ju zamiluješ!

Trendy béžová svadobná výzdoba: Určite si ju zamiluješ!

Tohtoročná svadobná sezóna sa blíži. A hoci sú odtiene klasickej modrej (farby roka) stále veľmi obľúbené, nekorunovanou kráľovnou ostáva béžová a všetky jej odtiene. Táto farba pôsobí na človeka teplým a hrejivým pocitom. Je v nej niečo zvláštne upokojujúce. Ak sa navyše skombinuje s ďalšími teplými farbami ako je svetlo žltá, ružová, koralová, zlatá alebo biela, kompozícia bude pôsobiť veselo a optimisticky. Trendy béžová svadobná výzdoba preto dostane aj vás.

Moderné prvky

Okrem novej farebnosti sa vo svadbách objavujú aj nové prvky výzdoby. Zaujímavým nápadom, ktorý k nám prišiel zo zahraničia a okamžite sa stal hitom je napríklad tzv. wishing tree, v preklade znamená strom priania. Môže to byť napríklad strom umiestnený v ozdobnej nádobe, zmes lieskových, vŕbových alebo iných vetiev alebo pokojne akýkoľvek iný predmet evokujúci strom. Strom potom môže byť nadekorovaný kvetmi, stuhami, kryštálmi alebo akokoľvek inak a slúži na zavesenie odkazov od hostí pre novomanželov. Tí si ich potom môžu vlepiť napríklad do svadobnej knihy. Je to krásny prvok výzdoby, ktorý má navyše okrem estetického významu tiež hlbšiu symboliku stromu ako symbolu života. Dá sa samozrejme využiť aj na dekoráciu tzv. vizitkového stola, kde sú rozostavené kartičky s menami a číslami stolov, hostia sa potom na kartičke nájdu a jednoducho sa zorientujú v tom, kde sedia.

Neprehliadni: Farba svadobnej výzdoby: Aké sú trendy tohto roka 2020?

béžová výzdoba

Zdroj: Shutterstock®

Ďalšie prvky

Ak nie ste fanúšikovia sladkého maškrtenia, nemusíte byť smutní. Veľmi zaujímavo pôsobí napríklad aj taký cheese bar, ktorý je plný dobrých syrov, olív, orechov, hroznového vína alebo fíg. Určite by sa dalo nájsť aj kopu ďalších možností napríklad s ovocím, zeleninou atď. Hranice fantázie sú neobmedzené.

Výzdoba

Všeobecne platí, že ak chcete mať z výzdoby vašej svadby naozaj dobrý pocit, musí reprezentovať vaše názory, vkus i chute. Len tak budete môcť svojim hosťom odovzdať trošku zo svojho vnímania sveta. Každá dvojica je originál, a tak aj každá svadba je špecifická a odlišná od ostatných a keď si s výzdobou neviete rady, je najlepšie zveriť sa do rúk odborníka - aranžéra, ktorý s vami všetko skonzultuje a navrhne riešenie priamo vám na mieru a tiež zákazku kompletne zrealizuje.

Odporúčame: Svadobná torta s jedlými kvetmi: Najzaujímavejší trend, ktorý ťa uchváti

- 21 inšpirácií ako zakomponovať béžovú do svadobnej výzdoby
1 z 21

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní