Svadobné tenisky pre nevestu, ženícha aj hostí: Vsadíš na pohodlnosť?

Svadobné tenisky pre nevestu, ženícha aj hostí: Vsadíš na pohodlnosť?

Už to tak býva zvykom, že niečo, čo bolo v móde a trendy niekoľko rokov dozadu, sa dnes mení. Kým kedysi všetky nevesty pozerali len na svadobné lodičky, sandáliky a vlastne na svadobné topánky na podpätku, dnes vsádzajú predovšetkým na pohodlnosť. V súčasnosti už nevesty volia predovšetkým také topánky, v ktorých dokážu pohodlne zvládnuť celý deň. Radšej vymenia otlaky a bolesť nôh za topánky, v ktorých sa budú mať ich chodidlá ako v bavlnke.

Aj keď medzi nevestami kolujú tipy a triky, ako zmierniť bolesť nôh a ako zvládnuť celý svadobný deň a noc v topánkach na podpätku, nič to nemení na tom, že tenisky sú a vždy aj budú pohodlnejšie. Práve preto mnohé nevesty siahajú práve po nich. A dokonca nielen nevesty, ale aj ženísi, družičky a družbovia či svadobní hostia. Niektoré nevesty si nechávajú vytvoriť špeciálne tenisky, ktoré nesú dátum svadby alebo ornament z pozvánky, a to na svadobné fotenie a niektoré si zase nechávajú tenisky dozdobiť tak, aby ladili k svadobným šatám. 

Svadobné lodičky alebo svadobné tenisky?

Svadobná obuv je rovnako dôležitá ako svadobný oblek či svadobné šaty. Ale viete, čo je iróniou? Mnoho neviest si vyberá topánky podľa ich vzhľadu. V obchodoch tak môžete natrafiť na topánky v krásnej snehovej alebo slonovinovej farbe. Na topánky s kamienkami alebo s čipkou. Ale nič to nemení na tom, že topánky sú a vlastne aj počas celej svadby budú ukryté pod svadobnými šatami. Tak prečo radšej nevoliť pohodlnosť pred topánkami na podpätku, ktoré sú síce krásne, ale maximálne nepohodlné?

Môžeme hovoriť o revolučnom trende, ktorý k nám prišiel už pred mnohými rokmi, no nedá sa mu odoprieť jeho praktickosť, modernosť a pohodlnosť. Vymeňte teda aj vy lodičky za komfortnejšie tenisky, pri ktorých vám „neodumrú“ vaše chodidlá. Aj v teniskách môžete pretancovať celú svadobnú noc ako Popoluška v črievičkách. Inšpirujte sa nasledujúcou galériou a vyberte si svadobné tenisky pre seba či svojho nastávajúceho.

Pozri aj: Trendy svadobné kytice na rok 2020: Aké kvety zvoliť?

1 z 21

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

5 komentárov

Mária Maxianová 23.02.20 19:11

MM
karma
100.00

a prečo nie, trend hlavne pre mladých

  • 0
Odpovedať

Mária Chromíková 24.02.20 18:55

MC
karma
109.00

Americká móda oblek a tenisky ,mne sa to nepáči.

  • 0
Odpovedať

Jana Komadová 25.02.20 12:24

karma
100.00

Som za lodičky

  • 0
Odpovedať

Patrícia Hettešová 26.02.20 14:52

PH
karma
118.00

perfektné, veľmi sa mi to páči. Lodičky obuté len na obrad a zvyšok tenisky :)

  • 0
Odpovedať

Kristína Sekeráková 27.02.20 20:14

KS
karma
133.00

Na samotný obrad určite lodičky, tenisky vyzerajú akurát tak dobre na svadobných fotografiách, ako skvelý doplnok, ale inak sú podľa mňa úplne nevhodné, aj keď sú upravené neviem ako, nikdy nebudú slávnostne. To už radšej tancovať naboso :-D

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní