Ako vybrať ideálne šaty pre družičky?

Ako vybrať ideálne šaty pre družičky?

Koľko šiat potrebuje nevesta pred svadbou vybrať? Jedny, tie svadobné? Alebo dvoje, čiže svadobné a popolnočné? A nie je ich náhodou viac? Že vám už žiadne nenapadajú? A čo šaty pre družičky?

Družičky s rôznymi postavami a rôznym vkusom. Ako si s tým poradiť?

Keď si vyberáte šaty pre seba na takú významnú udalosť akou je vaša svadba, určite si dávate záležať a nechcete výber unáhliť, preto nemôžeme povedať, že by bolo vyberanie jednoduché. Ale stále si vyberáte šaty „len“ pre seba, takže stačí nájsť také, ktoré najviac sadnú vašej postave a vkusu.

Avšak s výberom dokonalých šiat pre družičky to je ťažšie. Ak chcete, aby mali rovnaký strih, museli by mať vaše družičky podobné postavy a podobný vkus. A to s najväčšou pravdepodobnosťou mať nebudú. Ako im teda vybrať najvhodnejšie šaty?

Pozri aj: Drevené prstene namiesto obrúčok z drahého kovu: Lacná a vkusná náhrada

Ako k výberu šiat pre družičky pristupovať?

Je prakticky istotou, že pri výbere šiat budete musieť dať družičkám do istej miery voľnú ruku a úplne rovnaké môžu mať napríklad náušnice Guess a iné doplnky. Aby ste však zachovali nejakú súdržnosť, môžete im určiť približnú siluetu a, samozrejme, farbu šiat a finálny štýl si už budú môcť vybrať podľa seba.

Prípadne môžete určiť len farbu a strih kompletne nechať na každej družičke. To im dá najväčšiu voľnosť pri výbere, ale zároveň je aj najväčšia šanca, že budú mať diametrálne odlišné strihy šiat. Čo však nie je nič zlé, pretože prvoradé by malo byť, aby sa každá družička cítila počas vašej svadby dobre a mohla sa do sýta zabávať.

Nech už sa rozhodnete pre akýkoľvek prístup, stále na vás ostáva výber farby. Šaty družičiek môžete zladiť s farbou výzdoby, svadobnej kytice alebo s farbou vašich popolnočných šiat. Bude tak zachovaná nejaká súdržnosť aj bez toho, aby mali družičky presne určený (často proti ich vôli) strih šiat.

Zdroj foto - úvodná: Shutterstock.com


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní