Svadobná výstava v Košiciach: Načerpaj inšpiráciu pre svoj deň D!

Svadobná výstava v Košiciach: Načerpaj inšpiráciu pre svoj deň D!

Príďte načerpať inšpiráciu k plánovaniu svojej svadby! Veríme, že k naplneniu vášho sna o dokonalej svadbe prispejú tí najlepší z najlepších – svadobní profesionáli, ktorí vám predstavia aktuálnu ponuku služieb, spojených s prípravou svadby. Budúce nevesty, ktoré hľadajú dokonalé miesto na svoj svadobný deň, môžu nájsť množstvo inšpirácie v exkluzívnych priestoroch kongresových sál hotela DoubleTree by Hilton Košice.

Odporúčame: Menštruácia počas svadby: Nevestičky, viete, ako ju zvládnuť?

svadobné šaty

Zdroj: Shutterstock®

Okrem inšpirácií vás čaká aj bohatá tombola

Svadobná výstava vám ponúkne najnovšiu ponuku svadobných a spoločenských šiat, ktoré návštevníkom predstavia popredné svadobné salóny, nebudú chýbať spoločnosti, ponúkajúce svadobné obleky, košele a doplnky pre ženíchov, svadobné doplnky a topánky pre nevesty. Páry, pripravujúce svoju svadbu, si budú môcť vybrať a objednať svadobné obrúčky a šperky.

Svoju šikovnosť, kreativitu a organizačný talent predstavia floristi a svadobné agentúry. Vybrať si budete môcť aj svadobné oznámenia, fotografa, kameramana a množstvo ďalších služieb, ktoré využijete pri príprave svadobného dňa. Príďte si jednoducho vybrať to najlepšie pre svoj svadobný deň od tých najlepších!

Viac informácií o svadobnej výstave nájdete na www.perfectevent.sk

Pozri aj: Svadobná kytica v boho štýle: S týmito kvetmi budeš ako víla!


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní