Svadobný plášť pre nevestu: V zime zahreje, ale aj okúzli

Svadobný plášť pre nevestu: V zime zahreje, ale aj okúzli

Oh, baby, its cold outside (Oh, zlatko, vonku je zima) – a preto, ak plánujete svadbu v novom roku a práve v chladných mesiacoch, budete potrebovať niečo, čo vás aspoň na chvíľu udrží v teple. Na tú chvíľu, kým prejdete z auta do kostola alebo na úrad, kde si poviete svoje ÁNO, no a tiež kým prejdete z obradnej miestnosti na svadobnú hostinu. A prečo nezažiariť v chladných mesiacoch a nepremeniť sa aspoň na chvíľu na Popolušku?

Taký svadobný plášť vás zahreje a pomôže predchádzať vzniku husacej kože na tele. A práve svadobný plášť vyzerá veľkolepo. Samozrejme, môžete siahnuť po kabátiku alebo kožuchu, ktorý vás určite zahreje a nenechá napospas zimy, no taký kabátik prekryje vaše svadobné šaty, ktoré tak nevyniknú v plnej svojej kráse. A to by bola veru škoda.

Trend nielen na zimné mesiace

Všetky svadobné šaty sú špecifické. Nevesty si ich vyberajú niekoľko mesiacov vopred, chodia na skúšku šiat a nechávajú si ich upravovať podľa svojich mier. Keď už si dáte tú námahu a navštívite niekoľko salónov len preto, aby ste si vybrali šaty snov, tak ich neskrývajte. A tak rovnako, ako si vyberáte šaty, tak si vyberajte aj svadobný plášť, ktorý bude s vašimi svadobnými šatami úplne ladiť. Pokiaľ ide o zimné svadobné plášte, tak určite siahnite po takých, ktoré majú vo vnútri teplú kožušinku. Poprípade siahnite po tých, ktoré sú vyrobené z teplejších materiálov.

Áno, uznávame, svadobný plášť je vhodný do chladnejších dní, ale ani v tých teplejších sa mu nemusíte vyhýbať. Aj v lete môžete pokojne siahnuť po plášti vyrobenom z ľahkých materiálov. V takom prípade má plášť skôr len estetickú funkciu.  

Ak sa budete vydávať v najbližších mesiacoch alebo v zimnom období, tak sa inšpirujte nasledujúcou galériou, do ktorej sme zoskupili najkrajšie svadobné plášte zo sociálnej siete Pinterest.

Odporúčame: Inšpirácie na zimnú svadbu: Týmito nápadmi určite nepohrdneš

1 z 12

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

2 komentáre

Alexandra Semanová 25.12.19 18:33

AS
karma
-1.00

Svadobný plášť - netradičný svadobný doplnok pre nevestu, ktorá sa vydáva v zime.

  • 0
Odpovedať

Kristína Sekeráková 16.02.20 19:48

KS
karma
133.00

Krásny, určite krajšia varianta ako bolerko alebo kožúšok :-)

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní