TOP prípravky na opaľovanie s SPF 15 a 20: Stredná ochrana pre každého!

TOP prípravky na opaľovanie s SPF 15 a 20: Stredná ochrana pre každého!

S príchodom leta sa začína čoraz viac hovoriť o zdravom opaľovaní. Leto a vysoké teploty lákajú k vode – k slneniu sa a chytaniu letného bronzu. Užívanie si slnečných dní a slnečného žiarenia však nie je úplne bezpečné. Teda nie pre našu pokožku, ktorú slnečné lúče poškodzujú. Práve preto je potrebné myslieť na dostatočnú ochranu, ktorú vám poskytnú opaľovacie prípravky vhodné pre váš fototyp pleti. Váš fototyp pleti určuje fotosenzitivitu pokožky (precitlivenosť kože na slnečné žiarenie), na základe čoho je potrebné vybrať si opaľovací prípravok s ochranným faktorom. Ak sa pri opaľovaní nespálite ani neopálite do červena (ale skôr do hneda), tak pokojne môžete siahnuť aj po nižšom ochrannom faktore, napríklad po SPF 15 alebo SPF 20.

Pozri aj: Mrkvová maska pre jemnejšie a krajšie pery: Neváhaj a vyskúšaj ju!

opaľovaice prípravky s SPF 15 a 20

Zdroj: Redakcia KAMzaKRASOU.sk

Fototyp pleti a ochranné prípravky

Ako sme teda uviedli vyššie, opaľovacie prípravky s nižším ochranným faktorom sú vhodné predovšetkým pre tých, ktorí majú hnedé až čierne vlasy a tmavší tón pokožky. Tento fototyp je odolnejší voči slnečnému žiareniu, avšak aj napriek tomu netreba ochranu podceňovať. Predsa len slnečné žiarenie dokáže byť zradné. A aj napriek tomu, že je vaša pokožka odolnejšia, vždy treba myslieť na riziko vzniku rakoviny. Pred ňou sa treba chrániť najviac. Ktoré opaľovacie prípravky sú teda vhodné pre tých, ktorí majú tmavšiu pokožku a nemajú problém s chytaním letného bronzu?

- TOP opaľovacie prípravky s SPF 15 a 20
1 z 5

Alma K Sun Care Protective Moisturizing Body Spray SPF 15

Opaľovacie prípravky majú rôznu konzistenciu a zatiaľ, čo niektorí dávajú prednosť krémom, iní nedajú dopustiť predovšetkým na tekutú konzistenciu, a teda na opaľovacie prípravky v spreji. Ľahšie sa aplikujú, no poskytujú rovnakú ochranu.

Alma K hydratačný vodoodolný ochranný sprej sa okamžite absorbuje. Obsahuje ochranu SPF 15, ktorá chráni pokožku pred UVA a UVB žiarením. Obsahuje antioxidačné minerály z Mŕtveho mora, ktoré pomáhajú pokožke predchádzať predčasnému starnutiu v dôsledku pôsobenia UV žiarenia. Okrem minerálov sprej obsahuje arganový olej a extrakt zo zeleného čaju, ktorý pokožku osviežuje a zároveň chráni pred negatívnym pôsobením slnečného žiarenia.

Viac informácii o Alma K ochrannom spreji nájdete na FAnn.sk.

Zdroj: Redakcia KAMzaKRASOU.sk


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní