Trendy farebné svadobné šaty: Zabudni na bielu!

Trendy farebné svadobné šaty: Zabudni na bielu!
  • 03.04.2020
  • Michaela Kožáková

Keď sa povedia svadobné šaty, tak každému z nás hneď napadnú nádherné, biele princeznovské šaty s čipkou alebo prešívané perlami. Čo by ste však povedali na také šaty vo farbe dúhy? Alebo s farebnými kvetmi? Bledučko modré? 

Niektorým z vás sa to možno zdá trochu prehnané, ale verte nám, farebné šaty sú priam magické! Nie všetky nevesty si želajú mať tradičné biele alebo šaty slonovinovej farby. A tu prichádzajú na scénu módni dizajnéri, ktorí sa s radosťou pohrajú s fantáziou. Od jemných ružových odtieňov, po pastelové farby, šaty zdobené červenými kvetmi, vo farbe šampanského – každá moderná nevesta si príde na svoje. 

Chystáte svadbu a premýšľate nad svadobnými šatami? Netúžite po klasických snehobielych šatách? Čítajte ďalej a možno práve nájdete tie svoje vysnívané!

Neprehliadni: Svadobné šaty po mame alebo babke: Nosia skutočné šťastie?

Kvetované šaty

Zdroj: pinterest.com

Ako rozkvitnutá lúka

Ak ste zástancami elegancie a klasiky, avšak chcete svojím svadobným šatám dodať šmrnc, ale pritom sa úplne nevzdať bielej, siahnite po nádherných šatách prešívaných kvetmi. Nechajte sa očariť pestrofarebnou kvetinovou výšivkou, ktorá fantasticky vynikne na bielych alebo priesvitných šatách. Pre vás, nevesty, ktoré ste v pokušení obliecť si farebné šaty, ale nechcete sa veľmi vzdialiť od tradície, tak tieto svadobné šaty sú pre vás ako stvorené. Ak chystáte svadbu v bohémskom štýle, určite si zvoľte ten typ svadobných šiat, ktorý odráža vášho slobodného ducha a veselú povahu.

Horčicová farba

Zdroj: pinterest.com

Zaujímavá horčicová

Horčicová farba nepatrí medzi tie najvšednejšie farby. Pre niekoho možno nezaujímavá farba. Podľa nás však horčicová farba je veľmi výnimočná a dokonale sa hodí k svadobným šatám. Tie by tiež predsa mali byť jedinečné! Ak si celkom netrúfate, môžete zvoliť kombináciu bieleho topu a dlhej sukne v horčicovej farbe. Čo poviete?

Päťdesiat odtieňov ružovej

Zdroj: pinterest.com

Päťdesiat odtieňov ružovej

Nežné, rozprávkové, štýlové. Aj takto sa dajú charakterizovať svadobné šaty v odtieňoch sladkej ružovej. Táto farba už nie je netradičnou voľbou a mnohé nevesty túžia po takýchto šatách. Či si už zvolíte ružové aplikácie, sukňu s bielym čipkovaným topom, celé šaty v tejto farbe alebo ružový závoj, určite celej svojej svadbe pridáte nádych romantiky a vznešenosti.

Pozri tiež: Svadobný kostým pre nevestu: Prečo nevymeniť šaty za niečo moderné?!

Niečo modré

Zdroj: pinterest.com

Niečo modré

Aj vaša obľúbená farba je modrá? Siahnite teda po svadobných šatách vo farbe oblohy, oceánov, morí a krištáľových jazier. Či už chcete princeznovské, ombré modely, s čipkou, jednoduché, s dlhými vlečkami vo všetkých budete žiariť ako vzácny zafír.

Šalviovo zelená

Zdroj: pinterest.com

Šalviovo zelená

Asi ani jednu z nás by nenapadlo, že práve takejto farby by si niekto vybral svadobné šaty. No, ale fantázií a kreativite sa medze nekladú a pri módnych dizajnéroch to platí dvojnásobne. Musíme priznať, že svadobné šaty v tejto zaujímavej zelenej farbe pôsobia veľmi príjemne a krásne vyniknú bledej i opálenej pokožke. Teplá zemitá farba, ktorá každému hneď padne do oka. My hovoríme áno. A čo vy?

- Anketa

AKÉ SVADOBNÉ ŠATY PREFERUJETE VY?

Odpovedalo 62 ľudí  

Som zástancom tradícií, preferujem bielu klasiku
21%
Rozhodne by som sa dala nahovoriť na farebné svadobné šaty!
79%

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní